Vino la cel mai tare atelier ,,Co-design your future” şi fii mai aproape ca niciodată de viitorul tău job

20819647_124241208215237_8399362176982837196_o
Foto: www.facebook.com/ObservatorCompetente/

Este momentul să ieşi din tipare şi să fii persoana care nu doar caută un post de muncă, ci propune soluţii pentru eliminarea discrepanțelor dintre competențele proprii și cele solicitate pe piața muncii și despre practicile de discriminare care ar putea sta în calea ta spre jobul dorit.

Atelierul experimental ,,Co-design your future” doreşte să sporească nivelul de angajabilitate. Participanţii la eveniment vor afla despre gândirea orientată spre dezvoltare personală și vor face cunoștință cu concluziile celor 1600 de istorii de angajare colectate de la persoanele care au întâmpinat provocări în procesul de căutare a unui post de muncă.

La atelier, de asemenea, vei putea să îţi expui ideile, care îți pot crește șansele de angajare. Pregătește terenul pentru o carieră pe placul tău!

Atelierul ,,Co-design your future” este organizat de Observatorul de Competențe axat pe Tineri în cooperare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare din Moldova și își propune să experimenteze împreună cu tinerii soluții inovative de rezolvare a provocărilor întâlnite pe piața muncii.

Participarea este gratuită. Detalii, aici.

Autor: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente