(infografic, video) Civic Fest 2017 în cifre și culori. Construiește-ți o rețea de oameni activi și participă la dezvoltarea țării

DSC_0047

Anul acesta, CIVIC FEST va marca cinci ani de activitate, timp în care a reuşit să reunească şi să conecteze sute de ONG-uri, vorbitori, ambasadori, voluntari, cetăţeni şi autorităţi. Au fost prezentate cele mai reuşite proiecte, s-au stabilit conexiuni şi parteneriate, s-au lansat campanii sociale şi activităţi de fundraising.

Impactul festivalului CIVIC FEST în cifre

Cea de-a cincea ediţie a festivalului CIVIC FEST 2017 va avea loc anul acesta pe 29-30 septembrie, la Chişinău, în două locaţii diferite. Scopul acestui eveniment este de a reuni cele mai active ONG-uri, proiecte de success şi oamenii care sunt activi şi doresc să se implice în dezvoltarea comunităţii lor. Totodată, un alt obiectiv important este informarea şi comunicarea cu cetăţenii care doresc să cunoască mai multe despre activitatea ONG-urilor şi cum contribuie acestea la dezvoltarea economică şi socială a ţării.

„Toate proiectele noastre contribuie la schimbarea spre bine în Republica Moldova și aș dori să menționez, în mod special, participarea Civic Fest în cadrul festivalului omolog ONGFest din București, Iași și Cluj, care sperăm să devină o tradiție”, afirmă Carolina Blajin, Coordonatoare Comunicare/Programe, Fundația Est-Europeană.

„Rețeaua noastră numără peste 80 de ONG-uri din Republica Moldova, iar Civic Fest este o platformă foarte bună de dialog cu cetățeanul și ar trebui să beneficiem cât mai mult de această oportunitate”, declară Mariana Ianachevici, președinta Alianţei ONG-urilor active în domeniul Protecţiei Sociale a Copilului şi Familiei .

Reamintim că reprezentanții ONG-urilor care doresc să-și prezinte proiectul, istoria de succes, atelierul de creație, acțiunea civică, flash mob-ul sau expoziția realizărilor în cadrul CIVIC FEST 2017, sunt rugați să se înregistreze, completând acest FORMULAR DE PARTICIPARE, până pe data de 18 septembrie curent.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente