Află cum poți participa la evoluția ecosistemului antreprenorial la nivel național

enable
Foto: www.davidparrish.com

GEN Moldova, cu susținerea Friedrich Naumann Foundation, lansează apelul de mobilizare a tuturor doritorilor, pentru a se implica la evoluția ecosistemului antreprenorial atât la nivel național, cât și local.

Evenimentul va include o serie de activități organizate GEN Moldova și FNF, precum și cele realizate cu suportul altor parteneri. Dacă prima ediție a evenimentului s-a axat pe înțelegerea conceptelor legate de ecosistem și cartografierea anumitor regiuni din Moldova, cea din 2017 se va concentra pe modul de implicare a creativității în dezvoltarea ecosistemului antreprenorial”, explică Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova, managerul proiectului.

Evenimentul își propune să promoveze implicarea comunitară și colaborarea privind dezvoltarea ecosistemenlor antreprenoriale prin conștientizarea antreprenorială, evoluarea spiritului, a culturii și a educației antreprenoriale.

Ne dorim să preluăm din experiența speaker-ilor din Marea Britanie, Belgia și Turcia, ca să reușim să definitivăm contextul și rolul actorilor ecosistemului antreprenorial din Moldova și evoluția acestuia prin abordarea de jos în sus (bottom up). Participanții vor explora apariția, evoluția și amploarea ecosistemelor antreprenoriale la nivel local și național”, continuă Vladimir Gîlcă, Coordonator de Proiecte pentru Republica Moldova a Fundației Friedrich Naumann.

În cadrul evenimentului se vor discuta despre istoriile de succes din industriile creative din Republica Moldova.

Intrarea se face doar în baza înregistrării preliminare prin completarea formularului de participare, până în data de 14 septembrie 2017 aici.

Detalii despre eveniment aici.

 

Autor: Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente