Organizatorii Campaniei Sociale „NO Coruption in Education” te invită la un nou eveniment interactiv: Debate Tournament, unde vei urmări dezbaterea celor mai aprige probleme, ce persistă în societatea noastră.

Debate Tournament presupune lupta a patru echipe de debateri profesioniști, care vor dezbate cele mai aprinse subiecte legate de corupția din sistemul nostru educaţional. Două dintre cele trei moţiuni care vor reprezenta subiectul dezbaterilor sunt:

  1. Profesorilor ar trebui să le fie permis sa primească cadouri de tipul buchetelor de flori din partea elevilor.
  2. Plagiatul trebuie pedepsit cu exmatricularea din instituţia de învăţământ.

De asemenea, organizatorii v-au pregătit o supriză inedită: la evenimentul cu genericul Debate Tournament: Spune NU Corupției în Educație, va fi prezent un invitat special, care va da start dezbaterilor şi ne va împărtăşi momentele în care corupția din sistemul de educație i-a pus bețe în roate, precum și încercările sale de a lupta împotriva ei.

Numele acestei persoane deosebite, precum şi cea de-a treia moţiune vor fi divulgate în curând pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ca la oricare alt eveniment de excepţie, locurile sunt limitate, iar pentru a viziona acest turneu deosebit, nu trebuie decât să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/7zXPYWjT6DsDpPlW2.

 

debate1

Cel mai important este că tu, alături de restul publicului, vei alege echipa câștigătoare a turneului de dezbateri. Echipa NO Corruption in Education te asteaptă cu voie bună și entuziasm. Ajută-ne să informăm şi să sensibilizăm tinerii să lupte împotriva flagelului, care nu permite dezvoltarea unui sistem educaţional just, care să încurajeze mințile tinere să se dezvolte.