Toată lumea știe că astfel de orașe ca Paris, Florenţa şi Veneția sunt destinațiile perfecte pentru cupluri. În schimb, Barcelona și Roma sunt minunate pentru o excursie cu familia. Dar unde ar trebui să meargă un grup de prieteni tineri, energici, dornici de aventuri, de a încerca ceva nou şi de a petrece timpul frumos şi vesel? Site-ul thisisinsider.com a publicat lista destinaţiilor turistice perfecte pentru un grup de prieteni.

# Valea Napa, California, SUA

valea Napa

Excursiile cu bicicleta și degustările de vinuri sunt excelente pentru grupuri, iar când nu savurați vinul, vă puteți relaxa la una din numeroasele vile din zonă sau puteți face plimbări îndelungate pe dealurile din jur.

# Nashville, Tennessee, SUA

Nashville, Tennessee, SUA

În ultimii ani, Nashville a devenit o destinaţie din ce în ce mai vizitată de grupurile de prieteni. Aceasta se datorează faptului că aici există muzică uimitoare, mâncare și viață de noapte pe placul oricui.

# Reykjavik, Islanda

Reykjavik, Islanda

Islanda a devenit unul dintre cele mai preferate locuri în 2017 și dacă nu ați reușit încă să ajungeți acolo, adunați-vă prietenii și plecați acum. Pentru iubitorii de natură care doresc să facă ceva mai mult decât o simplă călătorie, Islanda este locul potrivit, laguna Albastră reprezentând unul dintre cele mai importante puncte turistice.

# Dubrovnik, Croația

Dubrovnik, Croația

Aici se află unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa. Viaţa de noapte din Dubrovnik este pe cât de frumoasă, pe atât de sălbatică. Fanilor filmului „Game of Thrones” mare le va fi bucuria să exploreze „King’s Landing”, deoarece Dubrovnik a fost principala locaţie de filmare pentru aceasta.

# München, Germania

München, Germania

Dacă aveţi norocul să ajungeţi la München pentru Oktoberfest, vă veți afla la una dintre cele mai sălbatice petreceri din lume. Cu toate acestea, chiar și atunci când nu este Oktoberfest, Munchen este un oraș interesant, bogat în istorie, artă și, bineînțeles, bere.

# Tamarindo, Costa Rica

Tamarindo, Costa Rica

Această zonă este perfectă pentru iubitorii de sporturi de apă, aici existând o multitudine de activități precum: surfing, rafting, diving, pescuitul şi plimbările cu barca. Pentru cei care doresc să se relaxeze există şi activităţi mai liniştite precum yoga şi golf.

# New Orleans, Louisiana, SUA

New Orleans, Louisiana, SUA

Locul perfect pentru iubitorii de muzică jazz şi pentru doritorii de a încerca cele mai delicioase şi neobişnuite mâncăruri din bucătăria internaţională.

# Hamptons, New York

Hamptons, New York

Mergând la Hamptons singur, cheltuiţi o mulţime de bani, în schimb, dacă călătoriți cu prietenii, veți obține cele mai bune oferte pentru transport şi închirierea locuinţei. În Hamptons, zilele vor fi foarte relaxante, indiferent dacă vă aflați pe plajă, la piscină sau la plimbare.

# Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana, Republica Dominicană

Punta Cana are toate atuurile pentru o vacanţă perfectă. Nisip alb şi fin, apă limpede şi cristalină, şiruri nesfârşite de palmieri, destinaţie extrem de întrebată de fanii sporturilor nautice, de iubitorii lucrurilor fine şi de lux. Punta Cana are o multitudine de restaurante şi hoteluri de lux, fiind de altfel o destinaţie căutată în mare parte de turişti mai înstăriţi.

# Praga, Republica Cehă

Praga, Republica Cehă

Praga are tot ce este necesar pentru a fi o destinaţie perfectă: istoria, peisajul și aventura. În plus, este o destinaţie mai puțin costisitoare.

# Hoi An, Vietnam

Hoi An, Vietnam

Acest oraș fermecător din Vietnam are ceva pentru toată lumea. În plus, este foarte ieftin. Dacă sunteți în căutarea unei locații exotice care să se potrivească bugetului tuturor, acesta este locul.

# Medellin, Columbia

Medellin, Columbia

Medellin se mândrește cu timp frumos pe tot parcursul anului, fiind desemnată cea mai bună destinație din America de Sud. Sistemul impresionant de transport public, arhitectura frumoasă și o cultură bogată au transformat orașul într-o destinaţie turistică perfectă pentru vizitatori, cu toate că în trecut era considerat una dintre cele mai periculoase destinaţii.

# Madrid, Spania

madrid

Cu o faimoasă bucătărie locală, cu o abundență de muzică şi artă, este greu să nu îţi placă Madrid. La fel, mulţi aleg destinaţia pentru un shopping de neuitat.

Autoare: Cristina Nosatîi