Divergențe de creație în studioul Star Wars, episodul XI va apărea cu rețineri și va fi regizat de J.J. Abrams

tfa_poster_wide_header-1536×864-959818851016
Foto: starwars.com

Partea nouă a filmului „Star Wars: Episode IX”, va fi regizată de J.J. Abrams, a anunțat marți Walt Disney Co. Motivul acestei schimbări este retragerea regizorului Colin Trevorrow din proiect, din cauza divergențelor de creație cu studioul deținător al francizei, relatează Reuters și AFP. Lansarea celei de a noua părți a filmului va fi amânată până la 20 decembrie 2019, în loc de mai 2019, data anunțată inițial.

J.J. Abrams a fost acela care a regizat primul film din noua trilogie „Star Wars”, este vorba de „The Force Awakens”, unde au fost reuniți actorii care au jucat în 1997, și anume Harrison Ford, Carrie Fisher și Mark Hamill, J.J. a adus în fața publicului o nouă generație de personaje. Filmul a avut încasări de 2 miliarde de dolari în întreaga lume.

„Cu „The Force Awakens”, J.J. a livrat tot ce puteam spera și sunt foarte încântată că se va întoarce să încheie această trilogie”, a apreciat președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, într-un comunicat.

„Episode IX” se confruntă cu unele provocări după decesul lui Carrie Fisher, care a jucat rolul Prințesei Leia, anul trecut. Personajul ei, numit acum generalul Leia Organa, deține un rol central în viitorul film „Star Wars: The Last Jedi”, a opta parte din saga, scrisă și regizată de Rian Johnson.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente