Ai un card Visa emis de o bancă din Moldova? Efectuează transferuri prin transfer.md și ai șansa să câștigi unul din cele opt premii - iPhone 7!

Promoția este valabilă în perioada 11 septembrie – 5 noiembrie 2017, iar extragerile vor fi efectuate săptămânal pe parcursul a opt etape!

La promoție participă toate transferurile P2P efectuate de pe cardurile Visa*, către alt card Visa emis în țară sau peste hotare, prin intermediul site-lui www.transfer.md**.

Mai mult, în perioada promoției este valabil tariful special de 10 lei per transfer!

Ai un motiv în plus să nu te mai deplasezi la bancă pentru a trimite urgent o sumă de bani de pe cardul personal pe orice alt card, o poți face direct de pe calculator sau smartphone conectat la Internet. Ai nevoie doar de numărul cardului pe care transferi banii.

Site-ul www.transfer.md a fost lansat în premieră pentru Republica Moldova, în mai 2016, oferind posibilitatea efectuării transferurilor P2P, tuturor deținătorilor de carduri emise în țară sau în străinătate.

Testează și tu acest serviciu, e mai simplu ca niciodată. Ba mai mult, economisești timp, bani și poți câștiga un iPhone 7!

Detalii despre promoție, în Regulamentul oficial sau pe www.micb.md, www.cis.visa.com și la tel. 0 800 11111.

*La promoție nu participă transferurile P2P efectuate între cardurile Visa emise de Moldindconbank.

** Transferurile prin www.transfer.md sunt efectuate conform limitelor și condițiilor de utilizare a serviciului P2P.