Vino la discuția publică despre sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor și participă la educarea unei generații informate

21751891_1259393140839188_1874827288489680521_n

Vrei să înțelegi ce este educația sexuală și sexualitatea? Să identifici și să analizezi o problemă în sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor? Să vorbești cu tinerii și adolescenții despre problemele lor, atunci când accesează servicii sau informație în sănătatea sexual reproductivă? Fii vorbitor în cadrul discuției publice în sănătatea sexual-reproductivă.

Evenimentul va avea loc în trei etape.

Prima etapă: Instruire în educația pentru sănătatea sexual-reproductivă a tinerilor

Perioada: octombrie 2017

Descriere: Tinerii vor beneficia de o instruire de trei zile, cu toate cheltuielile acoperite. La instruire tinerii vor învăța mai multe despre educația sexuală și starea lucrurilor din Moldova, privind educația sexuală a tinerilor, precum infecțiile cu transmitere sexuală și sarcina în adolescență etc.

A II-a etapă: Exercițiu în teren

Perioada: octombrie-noiembrie 2017

Descriere: Tinerii vor alege pentru analiză o problemă în sănătatea sexual-reproductivă. Participanții vor intervieva alți tineri, din diferite localități ale țării și vor dezvolta o lucrare de analiză a problemei, din perspectiva tinerilor.

A III-a etapă: Discuția publică în sănătatea sexual reproductivă 

Perioada: 10 decembrie 2017

Descriere: Cele mai bune lucrări de analiză vor fi prezentate în cadrul discuției publice. La discuția publică vor participa, tineri, profesori și factori de decizie la nivel local și național, din diferite localități ale țării. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiați.

Studenții și elevii interesați se pot înscrie până la data de 30 septembrie 2017 (inclusiv), completând formularul de mai jos: https://goo.gl/forms/yrfVwGuJoJQjE0eU2.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente