Școala de design, fondată de către arhitectul Alexandrin Buraga, anunță ultimele zile de înscriere pentru studenții și amatorii designului interior. În cadrul acestui curs, studenții își vor dezvolta simțul estetic ce ține de designul de interior, vor învăța despre tehnicile amenajării spațiilor private sau publice, dobândind, totodată, cunoștințe teoretice și practice ce țin de proiectarea şi realizarea interiorului modern, experimentând astfel cum să-și transforme ideile şi creativitatea în soluţii de design actuale.

Cursul urmărește procesul de evoluție a unui proiect de interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. Programul școlii este gândit astfel încât chiar şi cursanţii cu puţină experienţă sau fără cunoştinţe în acest domeniu să poată obține cunoștințele necesare pentru un început în această sferă de activitate. În același timp, programul este destinat şi studenţilor de la Design şi profesioniştilor care vor să dobândească cunoştinţe în utilizarea programelor AutoCAD, Photoshop şi 3ds Max, care sunt necesare pentru o activitate de succes în acest domeniu.

Pe lângă partea teoretică, studenții vor interacționa activ cu procesul de lucru propriu zis, având posibilitatea de a conlucra cu clienți reali, invitați speciali și, nu în ultimul rând, vor participa la ședințe demonstrative organizate de profesioniști din domeniu (workshopuri, concursuri, vizite la showroomuri de specialitate).

În urma cursului, studenții vor căpăta următoarele competențe:

– Lucru în echipă;

– Comunicare interactivă la locul de muncă;

– Dezvoltare profesională / personală;

– Planificarea sarcinilor proprii și a timpului de lucru;

– Identificarea materialelor de bază folosite la amenajarea locuințelor conform cerințelor și standardelor de pe piața din Republica Moldova și România;

– Însușirea soft-urilor de lucru: Autocad, 3DSMax, Photoshop;

– Aplicarea procedurilor de control al calității;

– Conceperea soluțiilor;

– Alcătuirea proiectelor de amenajare interioară și însușirea soft-urilor necesare pentru un rezultat pe măsură;

– Obținerea consultanței;

– Potențialul de angajare rapid în câmpul muncii;

– Stabilirea relațiilor cu potențiali clienți și interacțiune cu persoanele din domeniu / stabilire parteneriate;

– Formarea unui background informațional din domeniul arhitectural și de design.

***

Durata cursului: 3 luni

Locația: Sala de conferințe „Thomas Albert Hotel”, Chișinău

str. Str. Lev Tolstoi 3/1

 

* Cei interesați de cursurile de design interior pot telefona la nr de telefon 069113331 sau 060473337. Mai multe detalii aflați pe site-ul www.designcafeclub.md.