Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi înnorată de miercuri

IRIJSR8WAR
Foto: Tiko Giorgadze

Psihologii susțin că mijlocul săptămânii este cea mai grea zi. Pentru a da un ton mai relaxat zilei de miercuri, echipa #diez sugerează câteva evenimente la care v-ați putea detașa de rutina zilnică.

iHUB Office Hours – Public Relations

Fotografia postată de iHUB Chisinau.

iHUB Office Hours prezintă o sesiune de mentorizare gratuită pentru trei inițiative sau persoane cu o idee de afaceri, care vor beneficia de 45 de minute cu experții din comunitatea noastră. Ceea ce înseamnă că veți avea parte de o abordare individuală pentru cazul dvs. Relațiile cu publicul, care fac parte din mixul de marketing, joacă un rol important în dezvoltarea și promovarea afacerii dvs. Dacă doriți să construiți o relație puternică între afacerea dvs. și clienții dvs., trebuie să știți ce strategie va funcționa cel mai bine, nu ezitați să participați la această sesiune de mentorizare. Informații suplimentare găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Opera Macbeth

Fotografia postată de Teatrul National de Opera si Balet Maria Biesu.

Piesa Macbeth a rămas în memoria colectivității umane ca un simbol al întunericului, al sângelui și al barbariei. În această tragedie se întâlnesc vrăjitoare, înfățișare ale celor morți, păduri care par a se mișca pentru a anunța evenimente prevăzute de către destin. Ca și în alte tragedii, comunicarea cu o altă lume capătă valențe fundamentale. Macbeth își caută un alt fel de a fi. Biletele pot fi procurate de pe iTicket, iar mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook.

Festivalul Internaţional „Regina Vioară”, Concert de Încheiere

Fotografia postată de Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" - Moldova.

Concert de Încheiere, Sala Mare, ora 19:00, profesoara – Galina Buinovschi şi discipolii săi în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică Violonistică „Regina Vioară”, ediţia a VIII-a. Intrarea este liberă, iar informații adiționale găsiți pe pagina de Facebook.

Ziua Internațională a programatorilor

Fotografia postată de Creativ Soft.

Cea de-a 256-a zi din an. Anticipând întrebările și nedumeririle voastre, vă explic – este Ziua Internaţională a Programatorilor. De ce va fi celebrată anume atunci? Ce nu ştiţi? Doar este atât de evident: ziua 256 a fost aleasă deoarece reprezintă mulțimea de numere întregi care pot fi exprimate formând un singur octet și este puterea maximă a numărului 2 care este mai mică decât zilele pe care le are un an întreg – 365. Dacă vrei să participi la eveniment, nu ezita, vezi mai multe detalii aici.

Debate Club

Fotografia postată de American Resource Center.

Centrul de Resurse al Americii vă invită să vă exprimați punctul de vedere în cadrul Debate Club, care va avea loc miercuri în limba engleză. Utilizați această oportunitate pentru a avansa abilitățile de manevrare a limbii engleze într-o discuție de grup. Moderatorii vor veni cu o gamă largă de propuneri, iar subiectul va fi ales pe loc. Este foarte important pentru toți cei care intenționează să vină să aibă un ID (* buletin, pașaport, carnet de student / elev). Detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente