Pentru un început de toamnă mai deosebit, Librăria Bestseller anunță Reduceri de până la 70% la toate cărțile. Promoția va avea loc în perioada 12-22 septembrie 2017. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Cele mai căutate cărți ale momentului au în perioada promoției 30% Reducere: „Punctul” de Romina Chetraru, „De vorbă cu Emma” (ediția nouă, reeditare) de Vitali Cipileaga și ediția aniversară a romanului „Tema pentru acasă” de Nicolae Dabija.

Pasionații de lectură sunt îndemnați să-și pregătească rafturile pentru cărți noi și interesante, fiindcă reducerea de până la 70% se aplică la cărți din diverse categorii: literatură universală și română, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, business și investiții.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.