Azi, engleza care o studiem la școală nu mai e suficientă pentru perspectiva de succes pe care ne-o programăm pentru viitorul nostru. Este nevoie de un studiu mult mai aprofundat al limbii pe domenii și profiluri. Dacă ai nevoie de certificări pentru anumite universități din străinătate la sigur ai nevoie de o pregătire mult mai specifică decât ceea ce ți-a oferit până acum manualul convențional de engleză. Și cel mai important, la sigur o să ai nevoie de un profesor calificat.

Dacă cauți un profesor bun și tehnici noi de predare, atunci Oratorica e pentru tine. Succesul centrului Oratorica se datorează profesorilor calificați și experienței acestora căpătate în cadrul programelor de schimb educațional și a burselor internaționale. Împreună cu profesorii Oratorica s-a reușit elaborarea de programe interactive pentru elevi și studenți. Competențele lingvistice şi pedagogice ale cadrelor didactice și  experiența vastă din domeniul învățământului ajută la punerea în aplicare a noi practici de predare. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, Oratorica oferă șansa de studiere a unei limbi străine prin comunicarea continuă cu un profesor nativ. Astfel, veți fi capabili nu doar să cunoașteți, dar și să gândiți într-o limbă străină.

Ofertele Oratorica pentru tineri

Oratorica vine de fiecare dată cu oferte noi. Dacă ești student, atunci EduCard ți se potrivește de minune, pentru că acesta îți oferă 25% reducere la toate cursurile de limbi străini. Sau economisește pe seama prietenilor și colegilor tăi cu promoția “Invită- HYPERLINK “http://www.oratorica.md/offers/nva-engleza-beneficiind-de-o-reducere-de-100″ţi HYPERLINK “http://www.oratorica.md/offers/nva-engleza-beneficiind-de-o-reducere-de-100″ prietenul” prin care poţi beneficia de o reducere de 200 lei, invitând o persoană care se va înscrie la cursurile noastre. Promoţia se extinde asupra unui număr nelimitat de persoane pe care îi inviți.
Înscrie-te cu câţi mai mulţi prieteni şi reducerea ta va fi cu atât mai mare, poate ajunge chiar până la 100%.

La Oratorica elevii, mai vin și pentru a se pregăti pentru examenul de Bacalaureat. La acest curs se lucrează doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută. Engleza pentru examenul de BAC este un curs intensiv (12 săptămâni a câte 3 cursuri pe săptămână) și interactiv pentru viitorii absolvenți, iar metoda de predare este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii din cadrul școlii de limba engleză ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC în nota obținută la acest test.

Ai trecut de BAC deja, și următorul tău scop e o universitate în afara țării? Oratorica organizează pentru tine un curs de pregătire pentru susținerea testului TOEFL, fapt ce te va ajuta mai apoi: fie să aplici la una dintre cele mai prestigioase universități din lume fie de a activa într-o companie internațională, sau de a face din CV-ul tău un „permis” de trecere automată de la o treaptă la alta pe scara carierei tale.

Succesul tău în studii și carieră depinde doar de eforturile pe care le depui tu însuți. Este important să te poți integra într-o societate globalizată, dar este și mai important să înregistrezi succese în ceea ce faci. De ce nu ai investi azi în viitorul tău? Începe cu studierea unei limbi străine.