Recomandări #diez. Evenimente pentru o zi de marți simplă, dar frumoasă

evenimente55
Foto: Clarisse Meyer

Marți este o zi perfectă în care să mergi la un eveniment drăguț, să vezi un spectacol interesant sau să urmărești un concert relaxant. Weekendul abia a trecut, iar noi suntem plini de forță pentru restul săptămânii. Crezi și tu la fel? #diez a făcut o selecție de evenimente care se potrivesc perfect cu o zi de toamnă liniștită.

# Madame Bovary

Teatrul Geneza Art prezintă spectacolul „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. În roluri: Daniela Burlaca, Boris Cremene, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Ștefan Bouroșu, Andrei Malcoci, Adriana Bîtcă, Alina Zmeu, Ana-Sia Cărăuș, Doina Tosca.

Prețul biletelor: 100/ 150 de lei. Mai multe detalii, aflați pe facebook.

# Prezentare Apple (Live Stream)

Se vor adeveri oare toate zvonurile despre așa-numitul „iPhone 8”? Ce se va întâmpla cu Touch ID? Cum au utilizat cei de la Apple, într-un final, spațiul în plus de pe ecran? Și… care va fi prețul pentru noua lor creație? – toate se vor afla pe 12 septembrie, atunci când va fi prezentat în direct noul iPhone! Iar tu, ca să nu privești de unul singur LIVE Stream-ul Prezentării – vino la#Enter! Acolo vei avea parte de un Apple Pie tradițional, o cafea și alți curioși să vadă cum arată noul model de telefon! Detalii, aici.

# Balet Lacul Lebedelor

Baletul are ca sursă de inspirație o veche legendă rusă (după alții, o legendă germană, dacă judecăm după numele personajelor principale: Siegfried, Odette – Odillia, Rotbart ș.a.). Vino să urmărești un spectacol de excepție la Teatrul Național de Operă și Balet. Toate detaliile, le găsești aici.

# Recital de vioară şi pian – Duo Stoica

În cadrul Festivalului Internațional de muzică violonistică „Regina Vioară”, ediția a VIII-a, vino la un recital de vioară și pian – Răzvan Stoica (vioară), Andreea Stoica (pian). Tot ce vrei să știi despre concert, poți afla aici.

# CINEmA ÎN AER LiBER: Flotel Europa

Vino la Apartamentul Deschis să vezi filmul Flotel Europa, o producție documentară semnată de Vladimir Tomic și produsă în Danemarca, Serbia. Mai multe despre film și eveniment, află pe facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente