Guru al programării – Jon Skeet, vine la Chișinău. Nu rata șansa de a-l întâlni pe unul dintre 15 cei mai faimoși specialiști IT din lume

Digital Future

Compania Amdaris în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) invită profesioniștii și companiile din domeniul IT la o conferință de excepție cu Jon Skeet, organizată în premieră la Chișinău. Evenimentul cu genericul Developing a Digital Future va avea loc pe 21 septembrie la Tekwill.

În cadrul evenimentului, alături de Jon Skeet, vor evolua și alți speakeri: Wendy Merricks, CEO Jumar Solutions Limited, Glyn Blaize, Fondator Northstar Innovation Group, Olesea Oaserele, Project Lead Amdaris, Yurie Hohan, Senior Software Engineer, care vor defini și vor pune în discuție cele mai importante tendințe de viitor ale industriei de software, punând accentul pe tehnologiile-cheie, inovație și resurse.

De ce Developing a Digital Future cu Jon Skeet?

”Răspunzând la întrebările altora, înveți, fie explorând subiecte pe care nu le cunoșteai până în acel moment, fie prin efortul depus pentru a transmite cunoștințele pe care le ai la moment, într-un mod ușor de înțeles pentru alții”, spune Skeet într-un interviu acordat www.bbc.com. Iar când vine vorba despre predicții ale viitorului IT, transferul de cunoștințe devine și mai “riscant”.

În cadrul conferinței Developing a Digital Future, Jon va analiza mai întâi unele schimbări istorice cruciale, ca mai apoi să examineze modul în care acestea se pot repeta. Care ar putea fi impactul progreselor tehnologice asupra societății? Cum putem face față provocărilor inerente acestor schimbări? Cum ar putea afecta aceste schimbări viața noastră de zi cu zi? Și, poate cel mai important – ce ne-ar putea sugera aceste previziuni să schimbăm în activitatea noastră de astăzi, de mâine sau de săptămâna viitoare?

Având în vedere interesul înalt pentru întrevederea cu unul dintre cei 15 cei mai faimoși programatori din lume, dar și pentru că participarea la eveniment este gratuită grație sponsorizării asigurate de Amdaris, organizatorii recomandă doritorilor de a participa să-și asigure un loc, înregistrându-se online aici până pe 20 septembrie, ora 13.00. Conferința va avea loc între orele 8.30 și 13.30 și se va desfășura în limba engleză.

Pentru mai multe detalii rugăm să scrieți la [email protected].

Și pentru că vrem să valorificăm la maxim norocul de a-l avea la Chișinău pe marele guru al programării, vă invităm să vă înregistrați și la lucrările unei mese rotunde cu Jon Skeet din după amiaza zilei de joi, 21 septembrie. Va fi o oportunitate unică să-i adresați întrebări, iar pentru Jon – să vă uimească live cu exemplele sale inedite de cod.

Conferința Developing a Digital Future se desfășoară cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente