La Moldcamp descoperiți an de an cum vă puteți transforma proiectele și le puteți aduce la noi înălțimi, ei știu mai bine decât oricine că IT și CMS se află în continuă schimbare și căutarea cunoștințelor este o misiune de zi cu zi, deci Moldcamp'17 se dezvoltă pentru tine, pentru că până la urmă, scopul lor primordial este de a vă ajuta.

Asociația Drupal Moldova, a creat o nouă abordare a evenimentului în parteneriat cu unele dintre cele mai strălucite minți din comunitatea Drupal și profesioniștilor în dezvoltarea carierei pentru a vă ajuta să vă inspirați și să cultivați oportunități mai mari pentru afacerea și proiectele voastre, de la formatele pe care le cunoașteți și până la alte noi sesiuni interesante, construite special pentru a vă facilita creșterea profesională.

Dacă dorești să împărtășești experiența ta și să inspiri comunitatea locală, poți aplica ca Speaker cu o sesiune. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi și să trimiți o sesiune.

În acest an, să creează o experiență pe care nu o poți pierde!

Alăturați-vă la campania regională Drupal “Moldcamp’17” pentru a inspira și a învăța.

Cumpărați biletul acum la: https://www.fest.md/ro/tickets/various/moldcamp17

Și nu uitați de actualizările  de pe site-ul: http://moldcamp.com/

Moldcamp’17 este posibil cu sprijinul USAID și al Guvernului Suediei, în parteneriat cu Tekwill și sponsorizat de FFW, Adyax și Noction.

Vezi mai jos cum a fost ediția anterioară.

IMG_9836

IMG_9886 IMG_9890 IMG_9920 IMG_95381 IMG_95311 IMG_95251 IMG_9930 IMG_9923