Experiența de lider, interacțiunea cu un mediu multicultural și oportunitatea de dezvoltare a abilităților personale în cea mai mare rețea globală de tineri din lume – acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de a deveni membru AIESEC.

Ai revenit din vacanța de vară cu noi forțe? Dacă ești tânăr, motivat și în căutare de noi experiențe, avem vești bune pentru tine. Echipa AIESEC în Chișinău tocmai și-a deschis aplicările și este pregătită pentru noi membri puternici, creativi și dornici de schimbări și activism.

Persoanele interesate de voluntariat, de schimb de experiență și de noi activități productive au acum posibilitatea de a face parte din una dintre cele mai mari organizații internaționale pentru tineri, AIESEC, rețeaua globală prezentă în 126 de țări, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor, pentru un impact pozitiv în societate.

Devenind membru AIESEC, ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:
# Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);
# Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
# Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
# Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;
# Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;
# Să aderi la o rețea globală de tineri.

Studenții care-și doresc să profite la maxim de toate aceste beneficii, dar și de anii de studenție, sunt îndemnați să completeze formularul de înscriere până pe 1 octombrie, iar pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook AIESEC în Chișinău.

Nu mai sta pe gânduri. Alătură-te echipei AIESEC în Chișinău și fii liderul generației tale.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 30.000 de membri. În Moldova,această mișcare implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.