Youth.md este o platformă de oportunități pentru tinerii din Republica Moldova lansată la începutul anului 2017. De atunci cresc în continuu și aduc în fiecare zi cele mai importante evenimente, oferte de voluntariat, burse și joburi pentru tineri. Acum vor să crească și mai mult, de aceea au nevoie de tine!

Perioada recrutărilor: 04 – 13 septembrie, ora 16:00

Pentru a deveni voluntar la Youth.md vezi care sunt pozițiile deschise și cerințele de înscriere. Trimite acest Formular de aplicare completat și sarcina caracteristică poziției (format: document Word), indicând poziția dorită în Subiect, prin e-mail la [email protected]

Pozițiile deschise spre aplicări:

#Reporteri

Vei găsi și scrie despre oportunități (evenimente, joburi, voluntariat, burse, etc.). Pentru a fi reporter, atașează în e-mail un articol scris de tine pe una din temele:
Un eveniment care va avea loc în luna septembrie
O bursă peste hotare pentru studenții de la noi
Un articol creativ
*Nici unul din aceste articole nu pot fi copiate din alte surse. Fii sincer.

#Editori

Vei redacta și publica articolele scrise de reporteri. Pentru a deveni editor, redactează toate greșelile de tip gramatical sau de exprimare din acest text și atașează-l în e-mail.

#Promovare

Vei promova oportunitățile în online și offline. Pentru a fi promoter, atașează un document în care demonstrează că platforma youth.md va scade rata șomajului în Republica Moldova.

#Vânzări

Vei încheia parteneriate și face vânzări pentru platformă. Pentru a fi în echipa de vânzări, atașează un document în care explici cum vinzi plasarea reclamei pe Youth.md potențialilor parteneri.

#Evenimente

Vei organiza evenimente pentru cititorii Youth.md. Pentru a deveni membru al echipei de vânzări scrie în e-mail o idee de eveniment interactiv cât mai originală și complexă.

#Foto/video/design

Vei crea materiale vizuale pentru site și paginile de facebook și instagram. Pentru a deveni membru al acestei echipe, atașează un video/fotografie/design făcut de tine. *Poți aplica pentru o singură poziție (fotograf / video / design), dacă posezi abilități în altele, este un avantaj.
*Doar persoanele care au trecut de prima fază de recrutare vor fi contactați.

Pentru mai multe detalii:

Andreea Bolea

E-mail: [email protected]