Maia Sandu a fost realeasă în funcția de președinte al Partidului Acțiuni și Solidaritate

c02b6ed6-c277-4ced-a942-f97c95f96110-1-1024×576

Maia Sandu a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) la cel de-al II-lea Congres, extraordinar, al formaţiunii care s-a desfăşurat astăzi la Chişinău. De asemenea, au fost aleşi vicepreşedinţii şi membrii biroului permanent naţional PAS, comunică MOLDPRES.

La congres a fost examinată activitatea formaţiunii pe parcursul ultimului an, inclusiv în campania electorală prezidenţială. Totodată, delegaţii au discutat despre problemele cetăţenilor şi au schiţat priorităţile PAS pentru următoarea perioadă. Printre acestea se regăsesc  obiective cum ar fi „justiţie dreaptă pentru fiecare, educaţie de calitate pentru viitor, relaţii de vecinătate cu alte state bazate pe respect reciproc, rolul mai activ al tinerilor şi femeilor în politică” etc.

La lucrările forumului a fost prezent Dara Murphy, vicepreşedintele Partidului Popular European (PPE).

Partidul Acţiune şi Solidaritate este o formaţiune politică de centru-dreapta din Republica Moldova, fondată de fostul ministru al Educaţiei, Maia Sandu. Partidul este format pe baza platformei politice „În/pas/cu Maia Sandu”, iniţiate la sfârşitul anului 2015.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente