Axenia Sova, Catarina Sandu și Neonela Duplei sunt trei tinere din Moldova care merg mai departe la concursul „Vocea României” de la Pro TV, după prima emisiune a sezonului șapte.

Catarina Sandu, o tânără talentată originară din  Republica Moldova a cucerit jurații de la un show de talente din România, scrie noi.

Aceasta a reușit să ajungă la inimile a trei jurați din cadrul concursului „Vocea României”, iar într-un final a optat să mearcă în echipa lui Adi Despot. Tînăra de 21 de ani este din Chișinău și de 3 ani face canto.

Axenia Sova este moldoveanca care a deschis sezonul 7 la show-ului „Vocea României” și a reușit să ajungă la inima tuturor celor patru jurați. Axenia a impresionat juraţii cu piesa “All the jazz” , iar pentru ea s-a dat marea bătălie. Într-un final, Axenia a decis să își continue parcursul în echipa lui Tudor Chirilă.

Axenia este absolventa Colegiului de muzică din Chişinău, iar la vîrsta de 21 de ani s-a mutat la Cluj. Tot aici a studiat la Academia de Muzică, percuţie şi xilofon.

Neonela Duplei este cea de a doua moldoveancă care a reușit în prima ediție din sezonul 7 a show-ului „Vocea României” să întoarcă două scaune din cele patru cu piesa „Hora din Moldova”.

Moldoveanca are 29 de ani, iar muzica pentru ea este un hobby. Aceasta a ales să meargă în echipa Loredanei Groza.

A patra concurentă din Republica Moldova este Ana Munteanu, care a interpretat melodia „Bensonhurst Blues”. Acesta a reușit să întoarcă trei scaune ale juraților chiar dacă în fața ei se afla o cortină, iar membrii juriului nu i-au văzut fața decât la sfârșitul melodiei. Smiley a mărturisit că nu a apăsat pe buton atât de repede niciodată.

Tânăra a câștigat „Moldova are talent ” în anul 2014 și are doar 16 ani. Ea a decis să se alăture echipei lui Smiley.