(video) Dorin Chirtoacă, cu lacrimi în ochi: „Nu am familie și copii și există riscul nici să nu-i am de acum încolo”

chirtoaca

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, suspendat din funcţie, a fost citat la procuratură pentru a fi recunoscut în calitate de bănuit în noul dosar, în care este suspectat de depășirea atribuțiilor de serviciu. Potrivit lui, ceea ce se întâmplă este lipsit de logică, iar el nu a făcut decât să execute deciziile judecătorești.

Cu lacrimi în ochi, Dorin Chirtoacă a spus că nu-i pasă nici de acesta, nici de alte dosare în care mai figurează, transmite ProTV.

„Pe mine nu mă interesează aceste dosare. Starea mea de azi nu este din cauza dosarelor. Eu deja sentința mi-am luat-o, prin faptul că nu am familie și copii și există riscul nici să nu-i am de acum încolo. Nici una, nici alta. Din cauza acestor tâmpenii cu arestul și cu dosarele”, a spus Chirtoacă printre lacrimi.

Este pentru a doua oară când lui Dorin Chirtoacă i-au dat lacrimile în faţa camerei. Prima dată s-a întâmplat acum câţiva ani în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV, la fel, vorbind despre tinereţea care şi-a dedicat-o Primăriei, dar şi lipsa familiei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente