Vrei să ajuți la promovarea egalității și toleranței între tineri? Alătură-te echipei SpeakUp

N444PJYUP9
Foto: Brodie Vissers

Ești o persoană dinamică, creativă și gata să schimbe lumea? Alătură-te echipei SpeakUp, care promovează egalitatea și toleranța în Republica Moldova. Organizatorii spun că sunt în căutarea tinerilor dornici de a reinventa bicicleta, curajoși, pregătiți pentru tot felul de provocări și, în special, pentru lupta cu nedreptățile din societate și pentru ieșirea din zona de confort.

SpeakUp! Moldova este un proiect axat pe combaterea discriminării și eliminarea stigmatizării din societate. Activitățile realizate și cele planificate sunt foarte diverse : de la sondaje stradale la traininguri dedicate tinerilor din mediul rural. Pentru a facilita munca în cadrul acestui proiect, fiecare membru al echipei are responsabilitatea sa, iar decizia aceasta este la discreția fiecăruia.

Categoriile, dintre care puteți alege, sunt:

  • Realizarea interviurilor, sondajelor, experimentelor sociale;
  • Oferirea trainingurilor despre non-discriminare tinerilor din regiuni și din Chișinău;
  • Editare și montaj video;
  • Coordonarea interviurilor cu persoane de succes;
  • PR și Marketing ( promovarea și întreținerea paginii de facebook ).

În calitate de membru Speak Up, veți dispune de oportunități de dezvoltare personală, cum ar fi: posibilitatea de a interacționa cu profesioniști de renume, care vă vor schimba radical, făcându-vă să vedeți lumea cu alți ochi. Absolvenții acestui proiect rămân dornici de a-și aduce aportul la modificarea mentalității oamenilor, continuând să se implice în proiecte ce țin de egalitate și toleranță și peste hotarele Republicii Moldova, în Statele Unite ale Americii.

Pentru a vă înscrie, nu trebuie decât să completați acest formular. Data limită este 23 septembrie. Mai multe detalii despre echipa SpeakUp! Modova aflați, accesând pagina de Facebook.

 Autoare: Andreea Surugiu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente