Recomandări #diez. Evenimente pentru sâmbătă, ca să începi weekendul de toamnă frumos

evenimente56
Foto: Matthew Henry

După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul e mai aproape ca oricând. Echipa #diez a ales câteva evenimente care vă pot completa agenda, fie că vreți să vă relaxați, să vă distrați sau să faceți cât mai multă mișcare. Alegeți unul dintre ele și savurați-l la maxim, mai cu seamă că e cea mai frumoasă lună de toamnă.

# Noaptea Filmelor sub Stele

Scopul Festivalului Noaptea Filmelor Sub Stele este de a promova filmele clasice anilor 30-70 ce au cucerit întreaga lume cu istoriile lor și au modelat industria filmelor. Evenimentul are loc în Curtea Muzeului de Istorie, intrarea este gratuită, iar mai multe detalii, găsești pe facebook. 

# Woyzeck, Premieră la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

Teatrul National Eugene Ionesco vă invită la premiera spectacolului ,,Woyzeck” – povestea unei crime, a unui soldat torturat de mediul în care trăiește. Viața este o posibilitate, anume aceeasta este idea pe care Woyzeck încearcă să o comunice. Mai multe detalii despre premieră, pe facebook.

# Festivalul Culorilor Darwin 2017

Pe 9 septembrie, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui Festivalul Culorilor Darwin. Un eveniment unic, cu mii de fani, DJ mondiali, o scenă grandioasă și cel mai important – pudră neon! Programul va fi divers, iar sunetul variat. De la trap și EDM, la crunk, future bass și progressive house! Intră într-un ocean de culori și emoții, alături de Darwin, prietenii tăi și Ferreck Dawn, Manuel Riva, Formal One, Alexander, Invaders, și desigur legendarul Fedde le Grand! Detalii, aici. 

# Future of Health: WEB – BreakingMED

Sistemul medical din Republica Moldova se confruntă cu multe probleme, iar o schimbare este inevitabilă. BreakingMed vine în premieră să implementeze schimbări în domeniul medical cu ajutorul tehnologiei digitale. Proiectul se adresează persoanelor din domeniul medicinei și tehnologiilor informaționale și de comunicare care vor concepe idei comune de start-up. Dacă ești interesat de acest domeniu, află tot ce vrei să știi de pe pagina de facebook.

# Orașul Bântuit

Cu toții am avut o problemă la un moment dat cu clovnii. Chiar dacă acum îi găsim plictisitori, nu există copil care la un moment dat să nu aibă teama de ei, din cauza machiajului, sau din cauza că se bagă foarte mult în sufletul omului, râd din nimic (și râd nebunește), iar de cele mai multe ori au o lucire stranie în ochi, care ar putea să înspăimânte pe oricine. Filmul It merge pe ideea unui clovn malefic.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente