Facebook este într-o continuă schimbare, compania încercă întotdeauna să aducă noi elemente de design în interfaţă sau să le îmbunătăţească pe cele deja existente pentru a oferi o experienţă mai plăcută de utilizare. După succesul răsunător al fundalurilor colorate din statusurile reţelei, Facebook se gândeşte deja la implementarea acestei funcţii şi în comentarii, o parte dintre utilizatori au deja acces la această funcţie

Această funcţie nu a fost prezentată în mod oficial sau menţionată de Facebook direct, ci pur şi simplu a apărut pe conturile câtorva dintre utilizatorii din Statele Unite. Aceştia pot adăuga comentarii colorate la orice articol de pe reţeaua de socializare, iar ceilalţi utilizatori pot să le vadă exact aşa cum sunt, chiar dacă nu pot adăuga la rândul lor comentarii similare.

Statusurile colorate au debutat anul trecut pe Android, după care au făcut tranziţia pe iOS şi pe desktop, deci este posibil ca şi funcţia de comentarii colorate să aibă o evoluţie similară, de la dispozitiv la dispozitiv.