Un hotel din Belgia a intrat în centrul atenţiei tuturor după implementarea unei idei menite să îi „ajute” pe cei care călătoresc singuri, fie în vacanţă, fie în interes de serviciu. Cei care intră pe uşile acestei clădiri pot închiria, pentu 3,50 euro pe noapte, un peştişor care să le ţină de urât în timpul petrecut în camera de hotel, potrivit The Independent.

Hotelul situat lângă South Charleroi Airport din Bruxelles, este o proprietate de patru stele la care preţul pentru închirierea unei camere începe de la 69 de lire pe noapte. Programul „pritenul peşte” a fost implementat în urmă cu câţiva ani şi este foarte popular în rândul oaspeţilor consacraţi ai hotelului, după cum a explicat chiar managerul David Dillen.

„Am pornit acest program în urmă cu câţiva ani. Ideea a fost să ne surprindem vizitatorii, aşa cum încercăm să facem mereu. Este încântător să vezi cum reacţionează oamenii la asta. Zâmbesc şi fac poze pentru a le distribui pe reţelele de socializare. Închiriem cam un peşte pe săptămână”, a mărturisit managerul hotelului.

Povestea hotelului belgian a devenit virală pe internet după ce producătorul radio, Michelle Cook a distribuit o fotografie primită de la un prieten cazat acolo, care a fost uimit de peştişorul expus la intrare şi de mesajul afişat lângă acvariul său: „Eşti singur în camera ta de hotel şi vrei să ai companie? Închiriază un peşte pentru 3,50 euro pe noapte”.