Flashmob în media online din Moldova. Inițiatorii cer ca fotografiile cu Igor Dodon să fie cu capul în jos

21363024_10159127249695408_1404488536_n
Foto: Elena Covalenco

Campania „JOS DODON!” a început ca un protest împotriva declarațiilor scandaloase ale președintelui care nu fac nimic altceva decât să provoace ură și dezbinare în societate.

Chiar dacă „președintele” s-a declarat a fi al tuturor, este evident că acesta joacă de partea rușilor, urăște românii dar și vorbitorii de română.

În fiecare săptămână de „lucru” Dodon scandalizează opinia publică prin diverse declarații. Săptămâna trecut i-a amenințat că-i va da afară pe Filip și Candu din Consiliul Suprem de Securitate, pentru că primii doi ar fi boicotat ședința. Apoi Dodon a umilit bătrânii de la piață: „noi suntem stat și nu babe de la piață”, chiar dacă deseori a ieșit în piețe să-și facă imagine politică. De Ziua Limbii Române, a depus flori pe ascuns la monumentul lui Ștefan cel Mare și a insistat că limba noastră este „limba moldovenească”. Și nu în ultimul rând, președintele și-a numit cetățenii „lepădături”, „paraziți”, incitând poporul la război.

Timpul face apel la presa națională să se alăture demersului și la toate subiectele ce-l vizează pe „președintele Dodon” să-i publice poza cu capul în jos sau cu „josul” în sus. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente