Recomandări #diez. Cursuri captivante care le poți urma în luna septembrie pe Coursera

OR7D4PANCK
Foto: Matthew Henry

Luna septembrie, pe lângă vreme răcoroasă și posomorâtă, vine cu o serie de cursuri interesante, pe care le poți urma online pe Coursera. Nu ezita să continui să crești și să te dezvolți. Echipa #diez a selectat câteva dintre cele mai interesante cicluri de lecții.

# Identifying Social Entrepreneurship Opportunities

Acest curs vă va ajuta să înțelegeți definiția și semnificația Antreprenoriatului Social. Cursul se concentrează pe necesitatea de a învăța despre sursa și rădăcina unei probleme sociale. Veți înțelege diferite perspective ale antreprenoriatul social și veți afla despre activitățile complementare care vă vor ajuta să identificați o oportunitate și să dezvoltați o idee.

Data de începere: 4 septembrie

Cursul este oferit de:  Copenhagen Business School

Limba de predare: engleza

# Introduction to Game Design

Acest curs reprezintă o introducere la conceptele primare ale jocurilor și o explorare a modului în care aceste concepte de bază afectează modul în care gamerii interacționează cu ele. Pe durata acestui curs veți înțelege ce definește un „joc”, mecanica și regulile care stau la baza diferitelor tipuri de jocuri. Veți învăța modalități de a crea și descrie un concept de joc și, în special, veți afla ce anume îl face să fie interesant. Acest curs se concentrează pe fundamentele conceptuale ale jocurilor și nu este necesară cunoașterea programării anterioare.

Data de începere: 4 septembrie

Cursul este oferit de: California Institute of the Arts

Limba de predare: engleza
# Understanding the Brain: The Neurobiology of Everyday Life

Datorită acestui curs puteți descoperi cum sistemul nervos acționează asupra comportamentului, modul în care ne folosim creierul în fiecare zi și cum neurologia poate explica problemele comune care îi afectează pe oameni astăzi. Veți studia neuroanatomia umană funcțională și comunicarea neuronală și apoi veți folosi această informație pentru a înțelege modul în care percepem lumea exterioară.

Data de începere: 4 septembrie

Cursul este oferit de: The University of Chicago

Limba de predare: engleza

# Sit Less, Get Active

Alăturați-vă acestui curs pentru a afla cum să stați mai puțin și cum să deveniți mai activi. Veți afla cum să vă monitorizați propria activitate și să stabiliți obiectivele activității fizice. Veți vedea mai multe exemple despre modul în care activitatea fizică ar putea fi adaptată în diferite locații, cum ar fi cartierul, casa sau locul de muncă.

Data de începere: 4 septembrie

Cursul este oferit de: The University of Edinburgh

Limba de predare: engleza

# Leadership and Influence

Singurul lucru pe care-l poți schimba ești tu însuți, iar datorită acestui curs vei obține instrumentele reale pentru a face asta. Folosește-le pentru a influența cursul viitorului tău, a echipei sau cel al organizației tale.

Data de începere: 11 septembrie

Cursul este oferit de: University of Illinois at Urbana-Champaign

Limba de predare: engleza
# Global Environmental Management

Acest curs vă oferă o oportunitate să învățați despre tendințele globale care influențează mediul înconjurător și condițiile de viață. Acesta include tehnologiile actuale construite pentru mediu și tehnologiile pentru gestionarea durabilă a solului, metode de protecție a apelor subterane și gestionarea integrată a resurselor de apă.

Data de începere: 11 septembrie

Cursul este oferit de: Technical University of Denmark (DTU)

Limba de predare: engleza
# Speaking to inspire: Crafting ceremonial speeches with values and storytelling

Acest curs vă oferă oportunitatea de pregătire și difuzare a discursurilor care inspiră și distrează. Până la sfârșitul lui, veți învăța cum să alcătuiți discursuri, care ar distra sau sensibiliza publicul. Elevii vor inregistra discursurile, furnizându-le și primind feedback reciproc.

Data de începere: 12 septembrie

Cursul este oferit de: University of Washington

Limba de predare: engleza
 # Osteoarchaeology: The Truth in Our Bones

Acest curs oferă ore pentru cei care doresc să învețe despre cum osemintele ne relatează trecutul. Persoanele interesate de arheologie, istorie, antropologie, biologie, științe medicale și alte domenii sunt binevenite. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare pentru a finaliza acest curs.

Data de începere: 15 septembrie

Cursul este oferit de: Universiteit Leiden

Limba de predare: engleza
# Successful Career Development

Acest curs este conceput pentru a vă pregăti pentru succes în orice carieră aleasă. Veți dezvolta obiceiurile și atitudinile pe care trebuie să le îndepliniți eficient pe piața muncii, veți avea și un mentor pentru a adăuga valoare carierei dumneavoastră. Veți analiza relațiile dvs. și veți dezvolta o abordare practică pentru angajarea rețelei dvs. LinkedI. Veți descoperi, de asemenea, modalitățile cele mai eficiente de a solicita ajutor din partea colegilor dvs. sau a grupului dvs. profesional. În cele din urmă, veți evalua cele mai bune metode de ajustare a parcursului carierei.

Data de începere: 18 septembrie

Cursul este oferit de:  University System of Georgia

Limba de predare: engleza
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente