Participă la un program de schimb de experiență în SUA și învață de la profesioniști cum să lucrezi în domeniul comunicării digitale

42822784 – communication connection digital devices technology concept
Foto: www.digital-com.co.uk

Participă la programul de schimb Digital Communication Network în SUA, timp în care vei avea posibilitatea să vezi cum lucrează profesioniștii în domeniul comunicării digitale din diverse instituții, vei avea întâlniri cu diverși experți și vei avea oportunitatea să participi la conferințe de profil.

În total vor fi selectați 16 participanți, printr-un concurs deschis. Schimbul de experiență se va desfășura timp de 18 zile, în perioada 25 februarie – 17 martie 2018. Dacă v-ați înscris pentru programul din octombrie 2017 nu este necesar să mai aplicați o dată.

Candidații pentru program trebuie să fie profesioniști în domeniul comunicării, fie cu experiență jurnalistică sau antreprenorială. Ei ar trebui să lucreze pentru organizațiile mass-media (tradiționale sau noi), companiile de comunicații, ONG-uri și mișcări sociale sau guverne electronice care se concentrează pe furnizarea de metode media și utilizarea noilor instrumente de comunicații digitale.

Se va acorda prioritate candidaților care demonstrează interesul și capacitatea de a dezvolta sau transforma organizațiile în era digitală și / sau de a crea noi produse de comunicare digitală.

Criterii de selecție:

# Cunoașterea limbii engleze
# Minim doi ani de experiență profesională într-un domeniu relevant
# Angajamentul declarat pentru un flux de informații liber și echitabil
# Abilitatea de a difuza informații unui public larg și divers
# Să nu fi călătorit în Statele Unite din februarie 2015 (preferabil)

Costuri: Pentru persoanele selectate organizatorii asigură costul zborului tur-retur în SUA și asigură participanții cu cazare.

Pentru a vă înscrie în program accesați următorul LINK.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente