Începe anul școlar vesel. Vino cu echipa ta, joacă fotbal și distrează-te împreună cu Iuliana Beregoi de 1 septembrie

asw

Un altfel de 1 septembrie va fi sărbătorit în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, unde toți doritorii vor avea parte de activități fotbalistice și concursuri cu premii. La finele îndeletnicirilor sportive toți vor putea dansa și cânta alături de tânăra interpretă Iuliana Beregoi.

Iuliana este un copil special, ea cântă la vioară, pian și chitară, nu pierde orele de la școală, iar dacă îi mai rămâne ceva timp liber, ea nu ezită să mai facă și sport. Melodia de debut a tinerei în scena mare este „Vina mea”, care timp de doar cinci zile a reușit să adune peste un milion de vizualizări.

În scuar, pe lângă faptul că va fi instalat un teren de fotbal pe care vei putea juca fotbal împreună cu Iuliana și echipa ei, te vei putea distra alături de tânăra interpretă care a pregătit câteva piese speciale. Surpriza evenimentului va fi participarea echipei naționale feminine împreună cu antrenorea Alina Stețenco. Activitatea are loc în cadrul campaniei #WePlayStrong, care este susținută și promovată în Republica Moldova de Federația Moldovenească de Fotbal.

Evenimentul va începe la ora 13.00, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente