Vino la o nouă ediție „Treasure Hunt” și pune-ți la încercare abilitățile de detectiv. Află când va avea loc vânătoarea de comori

20800173_1891510394433466_8586857777780436313_n

Este sfârșitul verii și nu știi cum să-ți petreci ultimele zile de vacanță într-un mod memorabil? Interact Club Chișinău are soluția perfectă pentru tine. Dat fiind faptul că prima ediție a Treasure Huntului a avut succes, organizatorii au decis să le facă pe plac participanților încă o dată, cu un eveniment și mai bun. Astfel, pe data de 30 august, începând cu ora 17.00, va avea loc „Treasure Hunt 2.0”.

Pe lângă distracție și multe râsete, organizatorii mai promit și o doză bună de mișcare. Pentru a fi învingători și a găsi comoara ascunsă, participanții vor trebui să treacă de toate provocările cât mai repede posibil. Fugind prin centrul orașului, ajutați de o hartă, aceștia vor face opririle necesare pentru a colecta indiciile, care îi vor aduce la destinația finală.

Fiecare echipă trebuie să fie constituită din patru persoane dornice de a-și pune la încercare abilitățile specifice unui detectiv, precum și viteza. Taxa de participare este de 20 de lei, iar punctul de pornire este statuia lui Ștefan cel Mare.

Înscrierea la vânătoarea de comori se face prin completarea unui formular. Informații mai detaliate despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente