În septembrie revine Coke Live 2017 – locul unde se unesc toate continentele

coke1
Foto: Coke Live

Luna septembrie vine cu cel mai așteptat eveniment muzical al acestei toamne – Coke Live Music & Food Fest.

La 17 Septembrie poți fi parte a unei experiențe unice care îți va permite să interacționezi cu toate cele șapte continente ale lumii, fără a părăsi parcul Dendrariu. Cum se va întâmpla asta? Vor fi amenajate zone separate unde o să găsești câte ceva din bucătăria și cultura fiecărui continent în parte: Europa, America de Nord, Asia, Australia, Africa, America Latină și Antarctida.

Organizatorii promit fiecărui vizitator distracție la maxim și o experiență culinară de neuitat! Pe lângă ritmurile melodiilor, care la sigur te vor pune pe jar, vei avea parte și de activități distractive, iar când simți că ai nevoie de o gură de aer, te poți retrage în zona de relaxare, unde te poți odihni înainte să revii la distracție.

Pe scena principală COKE LIVE 2017 vor evolua atât nume cunoscute ale muzicii naționale și internaționale, cât și tineri cu un potențial care vă va surprinde.

 

CokeLive_Banner_1050x250px

Printre artiștii pe care o să-i vezi pe scenă, se numără:

Carla’s Dreams – unul dintre cei mai populari artiști din Europa de Est. Carla’s Dreams a reușit să cucerească un număr impresionant de fani, clipurile sale de pe YouTube acumulând peste 50 de milioane de vizualizări.

Burito – o trupă căreia îi place să experimenteze. Prezintă noi viziuni în fiecare piesă, aduc argumente filozofice și te fac să citești printre rânduri, fiecare cuvânt având o semnificație profundă.

La abia 15 ani, Olga Verbițchi a reușit să cucerească juriul de la X Factor România. La un an de la victorie, Olga lansează primul single și primul videoclip din cariera sa.

Misha Miller este tânăra din Republica Moldova, care a reușit să se afirme în trupa UnitedByDreams. Interpreta a lansat recent în România o piesă nouă, care a ajuns la aproape 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

Bilete Online: pe iTicket.md și pe Afisha.mdAtenție: numărul biletelor este strict limitat.

Deasemenea, biletele fizice se vând în rețeaua Tucano, între orele 15:00 – 20:00.

Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului Coke Live 2017.

Vedeți mai jos cum a fost la ediția din 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente