(foto) Sangria, muzică și ținute colorate. Cum s-au distrat invitații la Hawaiian Party by Cricova

Colaj rai

Seara de vineri a strâns un număr mare de petrecăreţi în cadrul evenimentului Hawaiian Party by Cricova, dedicat tuturor celor care nu au reușit să ajungă pe o plajă exotică vara aceasta sau au dorit să-și prelungească vacanța. Petrecerea cu nuanțe tropicale, gust de sangria, muzică de club, dar și ținutele colorate au dat tonul serii la Rai Project.

Cei de la Cricova au avut grijă să-și alinte invitații cu cocktailuri exotice, limbo game, vinuri spumante răcoritoare, tombolă cu premii și gustări tropicale.

 

Cricova6

Cricova 5

Cricova4

Cricova 7

După cum obișnuiesc, Dj Panda & Alex Snower au ţinut petrecăreţii „în priză” până la primele ore ale dimineţii. Toți cei prezenți au dansat cât i-au ținut picioarele pe ritmurile muzicii de club pline de vibe-uri pozitive şi dinamism.

 

dj

cricova8

Cricova9

Cricova2

Cricova 1

***

Combinatul de vinuri „Cricova” a fost fondat în 1952, iar cu doi ani mai târziu, în 1954, a fost creată renumita Colecţie Naţională, în care se păstrează peste un milion de sticle cu cele mai rare şi preţioase vinuri din toată lumea. Deja în 1958, vinurile Cricova au fost recunoscute la nivel internaţional, fiind premiate la concursurile din Ljubljana şi Budapesta.

În 2002, „Cricova” a primit cea mai înaltă distincţie de stat – Ordinul Republicii, fiind unica întreprindere vinicolă din ţară care deţine acest premiu, iar la data de 28 august 2003, Combinatul de vinuri „Cricova” a fost declarat, prin lege, obiect al patrimoniului cultural-național al Republicii Moldova.

În 2016, a fost semnat acordul de colaborare între Agenția Turismului a Republicii Moldova și Combinatul de vinuri „Cricova” S.A în scopul dezvoltării turismului vitivinicol şi includerea Orașului Subteran Cricova în Patrimoniul Mondial – UNESCO. Cricova este prima companie vinicolă din ţară care a semnat un asemenea acord.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente