(video) Vinul moldovenesc, vedeta unei emisiuni la o televiziune americană. Invitații au avut parte de o degustare în direct

wine
Foto: captură video

O nouă apariție televizată peste ocean a vinului moldovenesc. De data aceasta, la o emisiune a postului de televiziune Fox 32 din Chicago. La emisiune a fost invitat și Andrei Turea, reprezentantul companiei ce importă vinuri moldovenești în Chicago – Moldova Deluxe. În cadrul emisiunii, țara noastră a fost prezentată ca fiind una dintre cele mai mari țări exportatoare de vin din lume.

Reprezentantul companiei de import a prezentat mai multe produse pe care aceștia le aduc spre comercializare în orașul american. Printre ele, vinuri de Cricova, Purcari și Mileștii Mici. Pe lângă vin, acesta a mai povestit și despre brandy-urile companiei Kvint.

Andrei Turea a împărtășit cu invitații emisiunii și câteva tehnici de consum a acestor băuturi. Tot atunci, a avut loc și o degustare în direct. Invitații au încercat Negru de Purcari, care pe rafturile din Chicago costă 35 de dolari.

Anterior, invitații unei emisiuni televizate canadiene au degustat în direct vinul celor de la Vinăria din Vale. „Un vin ușor și aromat, un vin despre care toată lumea vorbește începând cu ianuarie 2017, de când acesta a apărut în rețeaua SAQ. Nimeni nu s-a așteptat sa fie așa de bun la doar 6$”, au spus invitații emisiunii „Salut Bonjour” după degustare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente