#LumineazăCircul: Pe arena mare a Circului va fi reprezentată o piesă de teatru de către copii

DSC_0635

Proiectul social #LumineazăCircul continuă cu un eveniment destinat copiilor și anume reprezentarea unei piese de teatru de către copii pe scena celei mai misterioase și frumoase clădiri din Chișinău-Arena Mare a Circului.

Scopul evenimentului este de a facilita contactul celor mici cu arta și a prezenta Arena Mare a Circului din Chișinău ca o sală polivalentă, însă, în mod special, destinată copiilor. Piesa de teatru și toate distracțiile din holurile circului, destinate copiilor vor transforma clădirea într-un loc magic în care se vor întâlni mai multe genuri de artă.

Ediția curentă a evenimentului Teatrul copiilor #LumineazăCircul va fi realizată în parteneriat cu emisiunea TV „WOW KIDS” și Școala Republicană de Hipism și Pentatlon Modern.

Seria de evenimente #LumineazăCircul vor încuraja şi vor sta la baza restabilirii clădirii Circului-un monument de importanță națională.

Renovarea Circului este un proiect de suflet, Circul fiind primul contact al fiecărui copil cu arta. Copiii din Republica Moldova și nu doar, nu trebuie să fie lipsiți de această magie. Mulțumesc partenerilor care dau viață acestui proiect și sper că pe parcurs se va mai alătura multă lume bună. Împreună, sunt convins, vom reuși să redeschidem larg porțile Circului din Chișinău”, declară Nicu Țarnă, coordonatorul proiectului „Luminează Circul’’.

#LumineazăCircul este o iniţiativă socio-culturală de anvergură care are ca obiectiv sensibilizarea opiniei publice privind reabilitarea și protejarea mai multor monumente și clădiri culturale din Chişinău. Primul obiectiv cultural al proiectului îl reprezintă Arena Mare a Circului din Chișinău.

Biletele pot fi procurate de pe iTicket.md.

2000x850

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente