Explorează Coreea de Sud. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță concurs pentru profesorii de informatică

Marine City in the Haeundae district of Busan, South Korea 20130926
Foto: sites.psu.edu

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării anunță concurs pentru selectarea unui grup de 20 de profesori de informatică pentru a participa la cursuri de instruire în Coreea de Sud, Provincia Jeju.

Persoane eligibile: profesori care predau disciplina Informatică la instituțiile de învățământ preuniversitar. Cunoașterea limbii engleze reprezintă un avantaj.

Precizare: persoanele care au participat la aceste cursuri anii 2015 și 2016 sau care ating în curând vârsta de pensionare nu sunt eligibile.

Pentru a se înscrie, candidații vor întreprinde următoarele acțiuni:

Completarea formularului de înscriere online;

# Transmiterea scrisorii de motivare (cel mult 400 de cuvinte), unde participanții vor prezenta experiența în implementarea TIC, așteptările de la cursurile de formare, planurile de perspectivă, unde și cum vor fi aplicate cunoștințele noi acumulate.

Scrisoarea trebuie să fie semnată de cadrul didactic și confirmată prin semnătura directorului instituției, iar ulterior trebuie expediată la adresa electronică [email protected].

Instruirile se vor desfășura pe parcursul a două săptămâni, în perioada octombrie-noiembrie 2017. Data limită de înregistrare: 31 august 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente