Echipa #diez recrutează reporteri! Aventurează-te cu noi și ajută-ne să oferim tinerilor informații utile și interesante

21074422_1622339414502855_713227163_n

Suntem un grup de tineri entuziaști cărora le place să promoveze ideile frumoase și pozitive. De la oportunități, evenimente, istorii umane, știri, reportaje și până la longreaduri – la #diez vei găsi libertate absolută de exprimare și creație. Dacă îți place de noi și vrei să ne ajuți să devenim mai buni, acum poți face parte din echipa noastră.

De la lansarea de acum patru ani de zile și până în prezent, în echipa noastră s-au perindat multe persoane creative, iar fiecare dintre acestea a contribuit la formarea conceptului #diez. Produsul nostru crește pe zi ce trece, iar noi am început să dezvoltăm multe proiecte interesante, pe care ne dorim să le extindem. Pentru ca acest lucru să fie posibil, avem nevoie de o echipă și mai mare.

Dacă:

# ai un pic sau mai multă experiență în jurnalism, preferabil, în cel online,

# îți place să scrii și ești prieten/ă cu gramatica limbii române,

# ai multe idei de subiecte în format text/video/grafic,

# ești entuziasmat/ă de o carieră într-o redacție de știri independentă,

# ești disponibil/ă în regim full time (uneori un pic mai mult decât de la 9.00 la 18.00),

# îți plac inovațiile și vrei să le aplici în cadrul materialelor jurnalistice,

# vrei să contribui la setarea agendei media în Republica Moldova prin promovarea ideilor frumoase și a tinerilor activi,

vino să faci parte dintr-o echipă prietenoasă.

Lista poate continua, așa că vrem să fii pregătit pentru orice situație imprevizibilă. Oricum, nu te speria, noi suntem aici pentru a te ajuta, întrucât credem într-o echipă unită, ai cărei membri învață zi de zi unii de la alții.

Noi vrem să te cunoaștem și să creștem împreună cu tine. Scrie-ne un mesaj la:

[email protected] sau [email protected], cu titlul „Vreau să fiu reporter #diez”. Acolo, te rugăm mult să atașezi CV-ul tău actualizat, două-trei materiale proprii și un mic sau mare (nu cenzurăm niciodată creativitatea) mesaj de intenție prin care să ne spui de ce vrei să lucrezi la noi și ce ai îmbunătăți la site-ul diez.md.

Te așteptăm cu drag!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente