Acum poți călători în Polonia pentru două, șase sau zece luni, fiind voluntar în cadrul programului Euroweek

BYSTRZYCA-K_01
Foto: Waldemar Sadłowski

AO Phoenix este în căutare de 2 voluntari pentru programul de voluntariat în Bystrzyca Klodzka, Polonia. În cadrul acestui stagiu de voluntariat vei avea ocazia să cunoști Polonia și oamenii de acolo, să înveți limba lor, să interacționezi cu mai mulți tineri, să călătorești și multe alte oportunități interesante.

Numărul de voluntari: 2
Data proiectului: 30.09.2017 -30.07.2018. (2,6,10 luni)
Locația proiectului: Bystrzyca Klodzka, Polonia

Subiecte proiectului: creativitate și cultură, copii și tineri, cooperare internațională
Despre proiect: Programul Euroweek este o tabără internațională și de conducere care urmărește dezvoltarea abilităților de limba engleză ale studenților polonezi prin educația nonformală. Programul se concentrează pe aptitudinile de conducere, comunicare, intelectuală și creativitate prin diferite ateliere și activități de team building. Toate activitățile se desfășoară în limba engleză.

Obligațiile și responsabilitățile voluntarilor:

#să fie autonom în planificarea și realizarea activităților preventive, educaționale, creative pentru copii și tineri;
#să ajute organizațiile gazdă să pregătească activități preventive, educaționale, creative „;
#să-și stabilească propriile sarcini de învățare și cu ajutorul liderilor organizației și mentorului pentru a le atinge;
#să-și realizeze propriile activități sau proiecte;
#să fii responsabil!

Ore de lucru:
Se așteaptă ca voluntarii să părăsească casa la ora 9:00 și să rămână până la ultima activitate – discoteca este terminată, în jurul orei 22:00. În timpul zilei, voluntarii vor avea timp liber să se odihnească și să aibă mese. Voluntarii vor avea 2 zile libere pe săptămână. Pentru a recupera lipsa de timp liber, voluntarii vor avea o vacanță de 8 zile în fiecare lună.

Selectarea voluntarilor:
Voluntarii sunt aleși după CV și scrisoarea de motivație, experiența de lucru cu copiii și tinerii este întotdeauna un avantaj. Nu există nici o discriminare în ceea ce privește sexul, religia sau rasa. În ceea ce privește organizația de trimitere, suntem pregătiți să colaborăm cu oricine se simte interesat și motivat să lucreze cu acest proiect.

Lucruri practice:
#Asigurarea va fi acoperită de voluntari.
#VISA – Visa se va face dacă este necesar.
#Cazare, Alimentație, locație – voluntarii vor locui împreună cu alți voluntari într-un apartament. Va fi bucătărie, baie și toaletă. În timpul zilelor lucrătoare, voluntarul va mânca în unul din departamentele din cadrul organizației. #VoluntarII vor primi lunar 720 zloturi pentru banii de buzunar.
#Mentoring – voluntarii vor avea un mentor. Mentorul va lua legătura cu voluntarii înainte de începerea activităților. Mentorul îi va ajuta pe voluntari să se integreze în societate, va arăta orașul, magazinele, locurile de interes și cel mai important va sprijini voluntarii în timpul serviciului – va ajuta la stabilirea unui plan de învățare, la evaluarea unui proiect, – pregătirea de pregătire pentru a discuta obiectivele de învățare cu voluntarii și de a stabili cum vor lucra împreună pentru a atinge setul de obiective în cadrul proiectului.
#Învățarea limbilor străine – în timpul proiectului voluntarii vor avea ocazia să învețe limba poloneză.
#Echipamente (Internet, telefon): Voluntarii vor avea acces la internet în fiecare zi.

Dacă sunteți interesat de proiect, î trimiteți CV-ul și o scrisoare de motivație până la 10.09.2017.

Persoană de contact: Hovhannes Sughian
Adresa de e-mail: [email protected]
Pentru mai multe informații, vizitați euroweek.pl
Facebook: Euroweek
Instagram: #euroweek

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente