(infografic) Rezultatele campaniei „La vie en rosé”. Câți oameni au devenit wine-friendly și care sunt vinurile lor preferate

rose-perfect-576×324

În acest sezon campania „Wine Friendly”, ediția „La vie en rosé”, v-a invitat să cunoașteți Vinul Moldovei în nuanțe de rosé, perfect pentru a fi savurat în serile de vară, în aer liber. Cunoscătorii și amatorii vinurilor de calitate au participat în perioada mai-iulie 2017 la degustări „Wine Friendly”, ghidate de somelieri acreditați.

Pe parcursul campaniei ați văzut două infografice cu informații utile și surprinzătoare despre vinul rosé, care să vă ajute să-l înțelegeți, să-l alegeți și să-l asociați corect, pentru a vă bucura de savoarea lui răcoroasă.

Din acest infografic final aflați despre rezultatele campaniei „La vie en rosé”: câți noi Amici ai Vinului s-au alăturat, ce tipuri și câte vinuri au fost degustate în cadrul evenimentelor și alte detalii curioase.
RO_Easy-Resize.com

Wine Friendly „La vie en rosé” este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului strategic de dezvoltare, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Agenția Suedeză pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida). Campania își propune să continue familiarizarea publicului larg cu vinurile rosé autohtone, cu noțiunea „Wine Friendly”, dar și să încurajeze consumul conștient al vinului de calitate în rândul tinerilor.

Organizatorii oferă distincția „Wine Friendly” celor mai bune restaurante din țară, care, în urma unui proces riguros de selecție, evaluare și perfecționare profesională, primesc Acreditarea de Calitate în Servirea Vinului. Procesul de acreditare a localurilor se desfășoară în conformitate cu standardele de calitate în domeniul serviciului de vinuri, sub egida Asociației Europene a Somelierilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente