Recomandări de evenimente pentru o duminică somnoroasă de 20 august

evenimente
Foto: Tanja Heffner

Fie că ați rămas peste noapte la Gustar sau că plănuiți să vedeți un meci de fotbal, ori poate că vreți să vă pregătiți de al treilea Maraton Internațional din Chișinău – ziua de duminică are de toate pentru toți. Așa cum facem zilnic, vă ajutăm și astăzi să alegeți evenimentele interesante pentru această duminică.

#1. GUSTAR Music Festival

Pe 19 și 20 august 2017 dragonul Gustar renaște în forță în cuibul său natal! În aceste zile celebrăm Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor din folclorul balcanic. În zilele festivalului, biletul pentru o zi va costa 150 lei, iar biletul pentru două zile, care va include și accesul la camping – 200 lei.

Programul muzical pentru 20 august îl găsești mai jos:

IMG_2313-1

Aici poți găsi programul detaliat.

 

#2. Sunday Long Run #7: Pregătire pentru Chișinău Marathon

Continuăm să ne pregătim în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 20 august, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare “Long Run”.

Locul: parcul Valea Morilor (întrarea în Aventura Park).

Începutul – 9:00

Antrenamentul va avea loc sub conducerea antrenorilor clubului Sporter, care, în baza nivelului de pregătire fizică și a scopurilor propuse, va determina pentru fiecare sportiv distanța traseului. Aflați aici detalii despre eveniment.

 

#3. TANGO GRILL PARTY

Ai poftă de un grătar dar nu ai cu cine merge? U  grup de tineri organizează o ieșire în aer liber cu toți doritorii care vor să se odihnească, să se distreze și să mănânce câte ceva gustos gătit la grătar. Punctul de întâlnire: magazinul Nr.1 Râșcani (str. Alecu Russo), de la ora 11.00. Taxa de participare: 150 de lei/persoană. Pentru detalii, contactați organizatorii: Mariana Bularga (078588832) și Serghei Ciobanu (079613545). Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#4. IHUB Counter Strike Competition

iHUB prezintă Counter Strike Battle 2017. Counter Strike Battle este primul turneu de genul eSports care are loc exclusiv la iHUB pe 20 august.

Regulile de participare la eveniment:

-Jucatorii vor fi divizați aliatoriu.
-Numărul maxim de jucatori în echipă (5 vs 5)
-Participanții la eveniment sunt rugați să vină cu laptop- urile și mouse-urile proprii

Dacă sunteți un amator de Counter Strike sau ați jucat acum câțiva ani și doriți să simțiți adrenalina și, bineînțeles, să vă distrați, organizatorii vă așteaptă la iHUB, de la ora 16.00. Aflați detalii AICI.

 

#5. FC Dacia vs FC Zimbru

În cadrul etapei cu numărul VII se va încinge o adevărată luptă dintre veșnicele rivale: „Dacia” și „Zimbru”.
Derby-ul chișinăuian se va juca duminică, 20 august, începând cu ora 17:30 pe stadionul Moldova, din satul Speia, Anenii Noi.

Vino și tu la meci să-ți susții favoriții. Află aici detalii.

 

#6. A special movie night II

La Cinematograful Buiucani, se proiectează renumitul film premiat cu Oscar „The Theory of Everything”, care prezintă într-o manieră originală și captivantă viața genialului Stephen Hawking. Dacă doriți să vă petreceți seara alături de prieteni, privind un film impresionant, dar, în același timp, să ajutați financiar prin donații o familie social vulnerabilă, „A special movie night” e ocazia perfectă. Sunteți așteptați începând cu ora 19.00. Aflați aici detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente