Cristina Kelly, o moldoveanca stabilită cu traiul în Dublin, s-a regăsit în pictură. Plecată de la absolvirea facultății la doar 20 de ani, Irlanda a cucerit-o datorită oamenilor frumoși. A avut norocul să muncească împreună cu designerul american Garry Cohn. Departe de casă, Cristina a început să picteze.

A ales o facultate nouă și în cele din urmă, absolvit design interior și styling. Astfel, Cristina a început unul din cele mai inedite proiecte artistice. Primul tablou a fost inspirat de Ana Morodan, o bloggeriță din România, care a și fost cumpărat. „Mi-a plăcut atât de mult să desenez acele portrete, feeria din interior era de nedescris. Așa a apărut seria portretelor, unde încerc să pictez oameni care mă inspiră din diverse motive”, scrie moldovatimes.com.

tablouri1

tablouri2

tablouri3

Un alt portret reușit este cel al Tatianei Țîbuleac. Cristina a vrut să-i facă un dar de ziua de naștere a Tatianei. Consideră că nu e târziu să începi să faci ceea ce te face cu adevărat fericit. „Chiar dacă nu știi ce anume îți dorești, începi de undeva, faci ceea ce poți, ești deschis pentru aventuri. Criticul nostru interior e mai dur decât oricine altcineva. Dacă îți propui să creezi de dragul procesului și nu neapărat al rezultatului, ai toate șansele să ajungi departe,” afirmă Cristina.

tablouri6

tablouri5

Cât timp s-a aflat în concediul de maternitate, Cristina Kelly a învăţat să picteze şi a început proiectul „100 de fețe”, care are priză la oameni. Se bucură că portretele plac și trezesc emoții frumoase. Deoarece portretele sunt toate diferite, au și o perioadă de creare diferită. Cele făcute la comandă sunt pictate în pastel moale, cu degetul.