Fedde Le Grand vine la Chișinău în această toamnă, în cadrul Festivalului Culorilor

culori
Foto: Secvență colorată din prima ediție a Festivalului Culorilor

O nouă ediție a Festivalului Culorilor Darwin va avea loc în această toamnă la Chișinău pe 9 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale!

Mii de oameni sunt așteptați să-și exprime emoțiile în cele mai vii culori, pe ritumuri de dans și muzică bună. Vino să-ți colorezi prietenii și să trăiești emoții de neuitat alături de mii de oameni și DJ legendari cum este Fedde Le Grand! Fă-ți loc în telefon pentru cele mai colorate selfiuri și fii cu ochii în patru pentru mai multe detalii!

Pudra nu este periculoasă pentru sănătate!

#1. Skin Friendly. Pudra colorată Holi Gulal powder nu are ingrediente nocive, fiind importată din India și testată în Centrul Național pentru Sănătate Publică din Moldova.
#2. Eco friendly. Ingredientele pentru Holi Gulal powder sunt 100% naturale și se spală ușor, fiind optimizate pentru utilizare în aer liber.
#3. Easy washable. Pudra conține doar 0,50% de culori comestibile naturale (preparate din flori), care sunt solubile în apă și nu lasă urme de pete colorate.

Ce este „Festivalul Culorilor”?

Festivalul Culorilor este o bătălie de culori care îți aduce o experiență de neuitat, ca să te distrezi pe cinste și să îți faci un oraș întreg de prieteni noi. La acest eveniment nu există bariere de vârstă, gen și statut social. În fiecare an DJ renumiți locali sau internaționali îi fac pe toți participanții să sară în aer pe cele mai vibrante melodii.

Mai multe detalii găsești pe pagina evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente