(video) Din 9 oficii poștale, într-un singur centru de distribuire și invers. Tentativa Poștei Moldovei de a reduce cozile interminabile a eșuat din nou

mainposta
Foto: captură video

Deși nici până acum recepționare unui colet sau a unei scrisori nu era lipsită de nervi și timp pierdut, inițiativa Poștei Moldovei de a reduce cozile la recepționarea coletelor, pachetelor și scrisorilor recomandate a dus și mai mult la nemulțumirea oamenilor. După ce au transferat toate coletele din cele 9 oficii poștale la un singur centru de distribuire, angajații Poștei au înțeles că decizia lor nu a făcut decât să adune 9 cozi într-una singură și să facă din recepționarea coletelor un proces și mai anevoios.

Cu o săptămână în urmă, Poșta Moldovei a restructurat modul prin care oamenii își pot primi coletele. Dintr-o intenție care se voia a fi una bună, s-a transformat într-un eșec și o problemă și mai mare pentru cetățeni.

Optimizarea nu a făcut decât să adune cele 9 cozi într-una singură. Acum câteva zile, internauții își exprimau nemulțumirea lor referitoare la cozile imense și timpul pe care îl pierd așteptându-și rândul.

Dmitrii Ciumac a postat pe pagina lui de facebook un video, în care se vede cum zeci de oameni își așteaptă coletele la centrul de distribuire, care se afla în spatele Casei Presei.

Șefa Direcției Marketing și Vânzări a Poștei Moldovei, Elena Ganciucova, a explicat pentru IPN că „am încercat o optimizare a rândurilor și am înțeles că nu a fost chiar cea mai bună idee. Nu s-a luat în calcul chiar și perioada sezonieră. Foarte multe persoane au fost plecate peste hotare și s-au adunat foarte multe colete, respectiv, acum, când se întorc din concediu, persoanele care nu au primit de o lună coletele vin la oficiul poștal şi se fac rând alături de cei care au primit abia ieri SMS notificare că trebuie să le primească”.

Astăzi, Poșta Moldovei a anunțat că revine din nou la sistemul vechi de recepționare a coletelor.

20914219_1355597231224225_7437984678898953355_n

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente