Ore numărate până la cel mai așteptat festival al anului. Ce distracții te așteaptă la Gustar

1474460723_3!!-!!gustar290812_3_08530600
Foto: travelmoldova.com

În acest an s-a decis ca cel mai așteptat festival al anului, Gustar, să revină la locația sa de origine, la rezervația cultural-naturală Orheiul Vechi. Aici, dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal, iar în perioada 19-20 august vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare ale melodiilor etno.

Gustar 2017 este nu doar un festival muzical, unde în fața miilor de oaspeți vor evolua cele mai sonore nume ale muzicii mondiale. În acest an, organizatorii v-au pregătit o mulțime de surprize și activități pentru orice gusturi.

Timp de două zile, urmează să promovăm modul sănătos de viață, prin intermediul activităților sportive, să cântam și să dansăm, să descoperim în noi talentele și emoțiile ascunse. La fel, vom avea destul timp să ascultăm istorii interesante, legende despre Orheiul Vechi și despre minunile pentru care este renumit acest loc.

1

Seara veți putea admira prin telescop unul dintre cele mai frumoase spectacole astronomice anuale – ploaia de stele, care în această perioadă a lunii se apropie de sfârșit.

 Master-class-uri, târg de artizanat și expoziție de obiecte unice din lut, mâncăruri și băuturi delicioase și accesibile, o zonă de relaxare pentru cei care au obosit de gălăgia și agitația festivalului și multe multe altele vă așteaptă în cuibul dragonului Gustar!

3

Deoarece pentru mulți dintre noi festivalul Gustar înseamnă, în primul rând, un concert incendiar, cele mai sonore nume ale muzicii mondiale și dansuri până la răsăritul soarelui, de această dată organizatorii au pregătit un program muzical deosebit.

Vineri, 18 august, începând cu ora 18.00 se permite cazarea în zona de camping, iar de la 19.30 pe scena mică de la intrarea în camping vor evolua câțiva tineri talentați: Mark Stam, 7 Klasse și DJ Anderson.

Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 17.35 pe scena principală vor evolua The B-Groove (Moldova), Via Dacă (Moldova), Freedom Boombox (SUA), Gândul Mâței (Moldova), Koza Mostra (Grecia),  N.O.H.A. (Cehia/SUA).

2(1)

Iar duminică, 20 august, veți savura concertul cu participarea Karafizi & The Roof (Moldova), Freedom Boombox (SUA), The Motans (Moldova), Spitalul de Urgență (România), Zdob și Zdub (Moldova) și Lou Bega (Germania).

Vă amintim că până la sfârșitul zilei de azi biletele la festival costă 100 de lei pentru o zi și 150 de lei pentru două zile. Pe 19 și 20 august biletele vor costa 150 și 200 de lei, respectiv.

Biletele pot fi procurate online la: www.biletonline.eu, www.mticket.md, www.afisha.md, www.fest.md și în rețeaua de magazine TOP SHOP.

Dacă încă nu știi cum să ajungi la Gustar 2017, ai multe opțiuni care îți vor face experiența mai ușoară.

20945323_10155807276259701_1823172804_o

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente