Moldtelecom – o alegere pentru generații. Numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet – TV

site_960x480

De mai bine de 20 de ani, generaţiile aleg Moldtelecom. Toate serviciile de telecomunicaţii care astăzi îţi sunt la îndemână şi ţi-au făcut procesele mai simple la fiecare etapă a vieţii, au evoluat în timp, ca să atingă calitatea şi siguranţa necesară pentru prosperitatea ta. Acum e simplu şi avantajos să le combini între ele şi să te bucuri de cele mai inovatoare servicii. Moldtelecom este unicul operator care oferă gama completă de servicii de telecomunicații şi Operatorul numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet – TV.

site_960x480

Cu grijă pentru tot ce ai mai de valoare, Moldtelecom a dezvoltat, în timp, viaţa digitală din ţară. Suntem acasă la tine, încă de la bucuria primelor comunicări cu cei dragi, prin telefonie fixă. Prin investiţii continue într-o infrastructură stabilă şi cea mai dezvoltată din ţară, acum ai la îndemână mai multe conexiuni şi mai multe posibilităţi pentru a reuşi să ajungi oriunde ai vrea. Astăzi, Moldtelecom îţi pune la dispoziţie soluții complete prin cele mai noi tehnologii, atât pentru casă, mobil, cât și pentru birou. Poţi combina, într-un singur pachet, toate serviciile – cel mai rapid şi stabil Internet fix, cu viteză de până la 1Gbps, televiziune interactivă cu peste 150 de canale, telefonie fixă, telefonie mobilă şi Internet mobil în reţea, cu acoperire naţională, bucurându-te de cele mai generoase reduceri.

În plus, pentru o experienţă convergentă completă, poţi adăuga în pachetul tău şi serviciile de supraveghere video şi control a locuinţei sau biroului tău, de la distanţă, prin serviciul CloudCamera.

Ai o mulțime de avantaje la alegerea serviciilor convergente de la Moldtelecom:

# Pachet personalizat în care singur combini serviciile de care ai nevoie;

# O singură factură pentru achitarea tuturor serviciilor;

# Reduceri generoase;

# Program de loialitate;

# Un singur punct de plată a facturii;

# Asistenţă integrată, cu un singur punct de contact;

# Conectare la domiciliu.

Mai mult decât atât, la alegerea pachetelor care includ televiziunea digitală, te bucuri suplimentar de serviciile Multiscreen şi Megogo, incluse gratuit, care îţi permit să vizionezi o listă impresionantă de filme şi emisiuni, oricând îţi dorești, direct de pe smartphone-ul, tableta şi laptopul tău. În plus, ai programe de loialitate, apeluri nelimitate în reţeaua Unite şi Moldtelecom, precum şi condiţii speciale de procurare a dispozitivelor mobile cu pachetele de telefonie mobilă Unite.

pachete2

Cele mai frumoase lucruri sunt împărtășite cu cei dragi. Cu o competență incontestabilă, Moldtelecom a dezvoltat şi implementat cele mai noi servicii de telecomunicaţii, ca să răspundă cu succes necesităţilor tale de a fi mereu alături de cei dragi şi celor mai înalte aşteptări ale utilizatorilor avansaţi de tehnologii moderne. De aceea, astăzi, Moldtelecom este unicul operator care oferă toate serviciile de comunicaţii electronice şi este alegerea numărul 1 în soluții integrate: mobile – fixe – Internet – TV.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente