Îți place fotbalul și ești suporter al echipei naționale? Iată toate evenimentele la care poți susține aceasta

Foto: Federația Moldovenească de Fotbal

În perioada 31 august – 5 septembrie, Federația Moldovenească de Fotbal invită suporterii fotbalului la patru evenimente la care te vei putea distra la maxim și vei putea susține echipa țării tale!

Evenimentele au drept scop susținerea echipei naționale de fotbal a Moldovei, echipei de tineret U21 și a fotbalului feminin.

# 31 august

La ora 20.00, pe stadionul Zimbru, echipa de tineret U21 a Moldovei va susține un meci de fotbal contra selecționatei similare a Croației.

Meciul face parte din preliminariile Campionatului European U21 din 2019. Mai multe detalii de la eveniment poți găsi aici.

# 1 septembrie

Al doilea eveniment va avea loc la ora 13.00, în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet, unde va fi organizat un concert susținut de ambasadorul fotbalului feminin în Moldova, Iuliana Beregoi, în cadrul căruia vor avea loc activități fotbalistice și concursuri cu premii. La eveniment va fi prezentă și echipa națională feminină împreună cu antrenorul Alina Stețenco. Intrarea este gratuită. Mai multe despre eveniment poți afla pe pagina de Facebook.

# 2 septembrie

Al treilea eveniment va avea loc pe data de 2 septembrie, ora 18.00, în fața scuarului Teatrului Național de Operă și Balet. Aici vei putea urmări meciul dintre Serbia și Moldova pe un ecran uriaș LED. Programul evenimentului va mai conține: concursuri cu multe premii, activități distractive și sportive pentru fiecare suporter. Intrarea este gratuită. Pentru mai multe detalii despre eveniment, aceesează acest link.

# 5 septembrie

Al patrulea eveniment va avea loc la ora 21.45, pe stadionul Zimbru, unde selecționata Moldovei de fotbal condusă de căpitanul Alexandru Epureanu va întâlni la Chișinău semi-finalista EURO 2016, echipa Țării Galilor, în frunte cu starul de la Real Madrid – Gareth Bale.

Meciul face parte din preliminariilor Campionatului Mondial de Fotbal din 2018. Biletele sunt deja în vânzare la casele stadionului Zimbru și sunt disponibile în fiecare zi de la 10.30 până la 19.00. Aici poți găsi mai multă informație.

Nu rata șansa să îți susții echipa țării la cele mai incendiare evenimente ale sezonului!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente