Ce faci într-o zi de sâmbătă toridă? Recomandări de evenimente #diez la care să mergi mâine

Acest weekend se anunță a fi unul fierbinte și plin de evenimente care ne fac să părăsim la propriu orașul aglomerat. Așadar nu ne rămâne decât să alegem să mergem la Gustar Festival 2017 la Orheiul Vechi sau să mergem pe biciclete să degustăm vin la Vinăria Asconi. Mai jos puteți vedea și alte evenimente care se vor desfășura în această sâmbătă.

#1. Offline Adoptă UN VOT, Ediția a II-a

Grupul „Adoptă un vot” organizează a II-a ediție a offline-ului la Chișinău, pe data de 19-20 august 2017. În rezultatul offline-ului „Adoptă un vot” de la Veneția din luna martie curent, reprezentanții din diaspora împreună cu concetățenii de acasă, s-au mobilizat pentru organizarea celei de-a doua ediții care va avea loc la Chișinău, în data de 19 și 20 august 2017, în incinta Summit Events & Conference Center. Mai multe detalii găsești aici. 

#2. La Asconi pe biciclete

Ţi-e dor să mergi pe bicicletă? Şi nouă!  Pe 19 august ne luăm prietenii, urcăm pe biciclete şi mergem la Vinăria Asconi. Dacă nu ai bicicletă, poţi închiria una la Velopoint Chisinau – Bike Rental, Tours & More.

Program:
09:50 Ne vedem la Armenească 13A Coworking Space
10:00 Pornim spre Asconi (~30 Km)
11:45 Savurăm un pahar cu vin la vinărie
14:00 Revenim la Chişinău (~30 Km)

Mai multe detalii vezi aici. 

#3.  Conferința Națională „Platforme Educaționale Online”

Mâine între 11:00-16:00, va avea loc cel de-al doilea eveniment de totalizare din cadrul Proiectului „Platforme Educaționale pentru Cadrele Didactice din Republica Moldova”. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Municipală B. P. Hasdeu, bd. Stefan cel Mare 148. Vezi aici invitații și programul. 

#4. Startup Club – Gaming #2

De data aceasta, a doua ediție a Startup Club va fi despre industria jocurilor. Dacă sunteți un startup din industria jocurilor și doriți să vă împărtășiți provocările, experiența, succesele cu cei care activează în același domeniu, atunci Startup Club – Gaming este locul potrivit pentru afacerea dvs! Aici detalii despre agendă și program.

#5. IHUB Office Hours – Data Protection

iHUB Office Hours are one-on-one free mentorship sessions for three startups or individuals with a business idea, that will benefit of 45 min with experts from our community. Mâine între 13:00- 15:00, evenimentul se va desfășura 31 august 1989, nr.78 în Chișinău. Aici detalii. 

#6. Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Aici detalii despre spectacol. 

#7. Recital de Pian Discovering Lipatti

Moldovan National Youth Orchestra te invită să celebrăm centenarul marelui pianist și compozitor Dinu Lipatti printr-un recital de pian inedit alături de Laura Balicov și Alexandru Prigalo. Vezi aici programul și agenda.

#8. Gustar Festival 2017 

Pe 19 și 20 august 2017 dragonul Gustar va renaște în forță în cuibul său natal! În aceste zile vom celebra Vara, Viața și Belșugul pământurilor noastre, dansând pe ritmurile incendiare a melodiilor din folclorul balcanic”, anunță organizatorii. În zilele festivalului, biletul pentru o zi va costa 150 lei, iar biletul pentru două zile, care va include și accesul la camping – 200 lei. Copiii până la 12 ani intră gratuit. Tot ce trebuie să știi despre Gustar 2017. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente