(video) Doi moldoveni au inventat un produs revoluționar în domeniul bărbieritului cu lama

d5f960bc563b2767fc6999c8b30002ef_original

Doi tineri din Republica Moldova, Constantin Ciortan și Victor Valcov, au inventat un produs în domeniul bărbieritului cu lama, un dispozitiv care rade firele nedorite funcționând pe bază de apă. Rezultatul obținut de băieți este ecologic, revoluționar în acest domeniu. „Aqua Jet Razor” este o inovație, care necesită sprijinul nostru pentru a fi implementată.

Modul de utilizare al „Aqua Jet Razor” este destul de simplu, unicul lucru de care aveți nevoie ca pielea să devină catifelată este apa, ceea ce reprezintă un remediu ecologic în problema înlăturării firelor cicălitoare. Prin urmare, implementarea acestui proiect ar duce la diminuarea utilizării diferitelor feluri de creme, spray-uri, care dăunează grav mediului ambiant.

Tinerii au efectuat un prototip al produsului său, iar pentru a ajunge mai departe, ei au nevoie de susținerea materială a celor care văd perspectivele ideii. Suma totală de care aceștia au nevoie este de $60.000. Pentru a contribui la realizarea visului lui Constantin Ciortan și al lui Victor Valcov accesați pagina kickstarter, unde tinerii și-au plasat proiectul.

 

http://kck.st/2fHXoIE

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente