Predă engleza la biblioteca publică din localitatea ta! Creează-ți un club conversațional, iar IREX Moldova îți oferă suport financiar

shutterstock_120442441
Foto: salon.com

Dacă știi bine limba engleză și vrei să aplici metode noi și interactive de predare în comunitatea ta, dar ai nevoie de susținere materială pentru a crea un club de engleză la bibliotecă, IREX Moldova are plăcerea să lanseze o nouă inițiativă finanțată de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Moldova, care te va ajuta să-ți aduci visul la realitate.

Scopul primordial al IREX Moldova este de a încuraja profesorii tineri de engleză din Moldova să acorde asistență în predarea limbii unui grup amplu de persoane din afara orașului Chișinău, prin intermediul rețelei de biblioteci publice. Cluburile conversaționale de engleză urmează să activeze utilizând resurse și metode moderne de predare.

Inițiatorii speră că prin intermediul proiectului se vor consolida parteneriatele între biblioteci și profesorii de la nivel local, iar Cluburile conversaționale de engleză vor fi promovate la nivel național drept un valoros serviciu modern de bibliotecă.

Candidații trebuie să îndeplinească anumite criterii de eligibilitate:

# Să fie cetățeni, locuitori sau rezidenți permanenți ai Republicii Moldova;

# Să dețină diploma de absolvire a studiilor universitare (patru sau cinci ani de studii) la momentul aplicării;

# Să aibă o experiență de predare de maximum doi ani;

# Să lucreze și să locuiască în afara municipiului Chișinău;

# Să aibă vârsta cuprinsă între 23 și 30 de ani;

# Să expedieze formularul de aplicare complet până la 6 septembrie 2017.

Candidații vor fi evaluați indiferent de rasa, culoarea, religia, originea, nevoile speciale sau genul acestora. Concursul pentru inițiativa CCE se desfășoară în baza criteriilor de merit și este deschis pentru toți cei care îndeplinesc condițiile de eligibilitate. Formularul pe care urmează să-l îndepliniți îl găsiți aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente