Înscrie-te la programul Speaker’s Hub și învață cele mai eficiente tehnici pentru a deveni un orator bun

microphone-with-crowd_f0906674-eb84-11e6-93cc-bb55973994db
Foto: hindustantimes.com

Asociația Obștească „Serviciu pentru Pace” lansează programul Speaker’s Hub, organizat în special pentru tinerii care doresc să se afirme în domeniul oratoriei, să devină lideri de o verticalitate lăudabilă și să gestioneze eficient emoțiile căpătate în timpul unui discurs public.

Proiectul are ca scop dezvoltarea semnificativă a abilităților oratorice în cadrul instruirii tinerilor, obiectivul prioritar fiind îmbunătățirea calităților oratorice ale tinerelor generații și creșterea calității eventualelor discursuri publice livrate de tinerii oratori.

Programul presupune o serie de traininguri cu diverși specialiști cu o experiență bogată în domeniul oratoriei, artei comunicării, dicției și persuasiunii. Trainingurile sunt urmate de workshopuri, care presupun aplicarea informației acumulate în practică, valorificarea teoriei și laboratoare de lucru practice asupra celor însușite.

Programul include și teambuildinguri ce vor forma o relație de colaborare dintre echipa de organizatori ai proiectului și participanți, creând și eventuala conexiune, spirit de echipă și organizare efectivă, fapt care va permite aderarea la comunitatea „Speaker’s Hub”.

Înscrie-te accesând formularul. Pentru mai multe detalii, urmărește pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente