Constantin Lisnic a decis să facă o faptă bună în ajunul începutului de an școlar. Tânărul, alături de echipa sa, a decis să lucreze toată ziua de duminică, 20 august, începând cu ora 10 dimineața și până la 23, fără să fie remunerați pentru munca lor. Toți banii pe care-i vor strânge în acea zi vor fi donați mai multor familii nevoiașe, pentru ca micuții să-și poată cumpăra ghiozdane și rechizite școlare.

Constantin Lisnic, Denis Stratulat și Oleg Ciornea au decis să le dea o mână de ajutor micuților din familii nevoiașe și să le doneze bani pentru ca aceștia să-și poată cumpăra tot necesarul pentru școală.

„Noi ne gândim unde să plecăm la mare, iar ei se gândesc cu ce bani să-și cumpere un ghiozdan”, a scris Constantin despre inițiativa lor.

Așadar, dacă tocmai a venit momentul să te tunzi, anulează programările pe care le-ai făcut și alege să faci în același timp o faptă bună pentru societate. Programările se fac la numărul de telefon 069284601, iar toate detaliile le găsiți pe pagina de Facebook.

Între timp, vă invităm să citiți un interviu despre primul barber shop din Moldova și activitatea lui Constantin.