Diamond Challenge dă startul unei noi ediții! Află cum poți participa la prima sesiune de informare

16409031_1518938468135298_1427981368_o-1140×641

Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare. Se dă startul celei de-a cincea ediții. Prima sesiune de informare pentru cei care vor să se regăsească în lista participanților la concurs va avea loc pe 26 august.

În cadrul evenimentului, vei avea ocazia să afli toate detaliile despre competiție și să întâlnești potențialii mentori pentru echipa ta. Acesta are loc la Biblioteca municipală „B. P. Hasdeu” (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr.148, Chișinău), cu începere de la ora 10:30.

Puteți urmări evenimentul și pe pagina de Facebook.

Sesiuni de informare vor fi organizate ulterior și la Cahul, și la Bălți.

De patru ani, echipa INVENTO culege diamante dintre cele mai bune idei de afaceri ale liceenilor din Moldova. În fiecare an, după selecția națională, cele mai bune echipe reprezintă cu demnitate țara la competiția de la Delaware. Cinci dintre echipele din Republica Moldova au reușit să se clasifice în finalele internaționale anterioare, unde au obținut premii bănești în sumă de peste 16 000$.

Probabil mai țineți minte succesul răsunător al echipei „Do it for bunica” care a elaborat proiectul unei platforme web destinată emigranților din Moldova, unde pot găsi și plăti online tineri/adolescenți localnici pentru a ajuta părinții lor în etate cu treburile gospodărești. Aceștia au reușit să câștige marele premiu de 10.000 de dolari în finala internațională.

Proiectul Diamond Challenge va căpăta noi dimensiuni, ne-au spus organizatorii. Astfel încât, de la o competiție de succes, dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale liceenilor ar putea face parte din programul academic din școli. Echipa #diez va continua să le urmărească evoluția și vă va ține la curent cu noutățile.

Mai jos, urmăriți un reportaj video de la finala națională din această iarnă:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente